Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Obupana


Vprašanje:

Pozdravljeni,

s partnerjem sva skupaj 3 leta, zadnjih nekaj mesecev se kregava non stop, tudi po večkrat na dan. Stara sem 25 on pa je nakaj let starejši in ima dva otroka. Prepirava se samo v zvezi s tem, kdaj ju bo imel, ker bivša partnerka povrzoča težave, ne drži se nikoli kar dorečeta, tudi ne kdaj bova midva imela otroka ... Prepiri so naju pripeljali do tega, da partner ne vidi več izhoda. Jaz mu "težim" zakaj ne odnosa z njo, vedno mi reče, da se ga ne da urediti. To je načeloma res, ženska ima težave in je totalna psihopatka, tudi sama nama vedno pravi, da hoče, da se najina veza konča in da ima partnerja v šahu zaradi otrok. Partner je sedaj tako daleč, da želi prekiniti zvezo z mano, čeprav se zaradi naju tudi enkrat nisva sprla, ljubiva se, imava se rada, meni pa je jasno, da ga dušim s tem, ko mu pravim naj z neotesano žensko uredi odnos.

Prosim za pomoč, ker ne vem več kaj storiti.

Odgovor:

Spoštovani,

če se mu boste zaupali tako iskreno, kot ste se nam, vam mora prisluhniti in če vas ljubi, kot pravite, bosta že našla rešitev.

Če pa vas ne ljubi tolko, kot vi mislite, je bolje, da se znebite vseh treh oz. štirih bremen. Mladi ste, dajte odnos na preizkus.

Pogumno!
dr. Roman Paškulin, dr. med.

Aktiven

dr. Roman Paškulin, dr. med.

Depresija Zasvojenost z alkoholom, drogami in tabletami Osebnostna rast

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal