Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Neodločen partner


Vprašanje:

Spoštovani!

Po več kot 20 letih zakona sva se letos z možem razšla. Imam prijatelja, ki mi je v težkih mesecih pred ločitvijo ves čas stal ob strani ter me podpiral pri moji odločitvi, ob tem pa ni vplival nanjo. Tako je naneslo, da sva v zadnjem času postala tudi partnerja. Ljubiva se in oba si želiva, da bi najine zveze ne bilo več treba skrivati ... Problem pa je, ker je prijatelj še vezan in bojim se, da nikoli ne bo zbral poguma in odšel - tako kot sem storila jaz. Tudi v njegovem zakonu so podobne nemogoče razmere, razumem ga in podpiram ... a mislim, da je v sebi zelo neodločen. Lahko pogledate v vaše karte, kaj se mi obeta v tej zvezi - prijatelja ne bi rada izgubila. Lahko upam, da se zveza obdrži oz. naju kdaj  naju čaka skupno življenje? Jaz sem rojena 4. 11.1969, on pa  20. 5. 1965.

V naprej hvala za vaš prijazen odgovor!

Odgovor:

Pozdravljeni!

Karte vam kažejo dobro, razen če bosta ostala tako kot sta. Na žalost je to tako. Bodočnosti z njim, take kot si jo sedaj zamišljate,ne bo. Res je videti v njem neodločnost, pa tudi pri vas je globok strah, ker to čutite. Trenutno se kaže kemija zaljubljenosti, ki zamegljuje  realno stanje. Tu zadaj pa se vidi tudi manipulacija. Vajin odnos se je začel že krepko preje. On vas je podpiral, da vas je pridobil, vi ste pa njega rabili, da ste izpeljali svojo vizijo. Mislim, da boste kmalu začrtali novo pot v vašem življenju.

Lep pozdrav!

Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.
 Ljubo Pelicon

Neaktiven

Ljubo Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.