Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Hipnoza preko spleta


Vprašanje:

Pozdravljeni dr. Paškulin!

Ker sem precej oddaljen od obale, kjer menda delate, sem blizu Rogaške Slatine, vas prosim, če mi poveste, ali je možna nekakšna hipnoterapija preko spleta na daljavo? Mi lahko pošljete program, ki bi ga poslušal in se tako prepustil sugestijam vašega glasu? Rad bi si okrepil zavestno razmišljanje z bolj jasnimi miselnimi predstavami. Imam zelo slabo voljo, ne zmorem zavestno razmišljati o vskodnevnih početjih, kar mi povzroča težave. Veliko pa sanjarim, blodim skoraj non stop ...

Hvala za odgovor.

Odgovor:

Spoštovani,

hipnoza je možna tudi preko spleta, če je povezava dobra. Vsekakor pa je za kakovost in učinkovitost potrebno vzpostaviti pristen odnos, zato je vsaj na začetku potreben oseben stik. Delam v Ljubljani, in če ste za spremembe dovolj motivirani, si boste že vzeli čas in prišli.

Nisem pa naklonjen vnaprejšnjim posnetkom, z izjemo morda le "kozmetičnih" sprostitev, drugače pa je medicinska hipnoza globlji in nujno interaktiven proces. Nimam pa nič proti, če si hipnozo posnamete in si jo kasneje predvajate. Ne pričakujte pa preveč, saj se človek iz dneva v dan spreminja in kar je primerno za danes, je jutri lahko preteklost. K temu bova stremela.

Dobrodošli!
dr. Roman Paškulin, dr. med.

Aktiven

dr. Roman Paškulin, dr. med.

Depresija Zasvojenost z alkoholom, drogami in tabletami Osebnostna rast

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal