Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Zavarovanje za moške


Odgovor:

Pozdravljeni,

pojavnost raka na modih v svetu narašča. Prizadene večinoma mlade moške med 25. in 35. letom. Spodbudno je, da je zdravljenje rakavih bolezni vse uspešnejše, čeprav so bitke z boleznijo dolgotrajne in naporne. Zavarovanje pri nas obstaja, je pa precej širše, saj krije prvi pojav malignega tumorja na prsih, prostati, modih in penisu.
Če bi sklenil zavarovanje 26-letni moški, bi v primeru diagnoze raka na modih za 4,88 evra mesečne premije prejel 25.000 evrov in nadomestilo v višini 20 evrov za vsak bolnišnični dan (do 100 dni). Po tem zavarovanju je rak prisotnost nekontrolirane rasti in širitve malignih celic ter invazije v tkiva. Opravljena mora biti histologija maligne rasti in medicinsko dokazana invazija malignih celic v tkiva.
V primeru najhujšega pa bi upravičencu (npr. ženi, otrokom) izplačali 12.500 evrov. Slednje velja za primer smrti zaradi kateregakoli raka, ne le zaradi t. i. moških rakov. Že danes lahko s sklenitvijo novega zavarovanja odgovorno poskrbite, da vas in vaših najbližjih posledice težke življenjske preizkušnje, kot je rak, ne bodo preveč finančno bremenile.

Lep pozdrav!
 Slavica Glavaš

Neaktiven

Slavica Glavaš

Vse ostalo kar vas žuli

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.