Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Sade Sati in moje življenje


Vprašanje:

Pozdravljena!

Tudi mene zanima, kdaj so moja obdobja Sade Sati? Prosim za kakšen nasvet v teh obdobjih. Rojena sem 01.11.1982 v Zagrebu.

Že vnaprej hvala za odgovor.

Odgovor:

Pozdravljeni,

ker se je v trenutku vašega rojstva Luna nahajala v znamenju Leva, si Sade Sati obdobja sledijo v naslednjem vrstnem redu:
1. Sade Sati: september 2004 do avgust 2012
2. Sade Sati: julij 2034 do februar 2041
3. Sade Sati: avgust 2063 do november 2070

Prvi del Sade Satija (prvi 2,5 leti) vam obremeni področje zdravja, problemov, težav, morebitnih kreditov, zasvojenosti, pomoči drugim, zato bi se vam svetovalo, da se v času Sade Satija vsaj enkrat tedensko redno ukvarjate s športom (takšnim, ki je vam najbolj ljub).

Osrednji del (osrednji 2,5 leti) Sade Satija obremeni partnersko področje in na splošno odnose, zakon ter tudi vaše želje.

Zadnji del (zadnji 2,5 leti) Sade Satija obremeni področje korenitih preobrazb, dediščine, morebitnih nenadnih dogodkov, dolgov ter tudi področja zanimanja/izobraževanja v smeri kakršnihkoli duhovnih znanj, kar bi se vam izrazito priporočalo tekom Sade sati obdobja...

Najboljše kar lahko v tem času (in seveda že preje) naredimo je sprejemanje težav, iskanje rešitev in duhovno delo na sebi. Da čim več prebiramo duhovno literaturo, se poglabljamo vase, iščemo tišino znotraj sebe - izklop osebnosti vsaj za nekaj trenutkov dnevno in izklopimo vse misli v našem umu. Priporoča se ponotranjanje, zdrav način življenja, solidarnost, izvajanje asan, zdrava prehrana, negovanje čistih misli in še kakšne druge tehnike za modifikacijo karmičnih vplivov (npr. Rasa tehnike, Yantre). Če se posameznik, v obdobju Sade Satija ne "obrne vase", se lahko dogodi, da mu življenje "vzame" vse na kar je navezan.

Posebno priporočljive so donacije oziroma dobra dela za reveže, invalide, starejše in osamljene ljudi, saj lahko s skladnimi aktivnostmi učinkovito izboljšamo svojo karmo. Če z zgoraj omenjenimi aktivnostmi začnemo že v obdobju pred Sade Satijem, večjih problemov tekom Sade Satija ne bi smelo biti.

Darovanja za Saturna je najbolje izvajati ob sobotah, saj je sobota Saturnov dan.

Kaj več si lahko preberete tudi na moji spletni strani astrojyotish.eu

Lep pozdrav!


Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal