Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Kronično vnetje


Vprašanje:

Pozdravljeni!

Že več let imam povišano sedimentacijo, (med 40- 60), ter spremljajočo vročino. Ob telesnem naporu ali mrazu, se te težave povečajo. Moj zdravnik sumi na nekakšno vnetje, vendar ne ugotovi kje. Tako me pusti praktično v Božje roke in mi ne pomaga. Prosim vas za odgovor, ali obstaja kakšno univerzalno zdravilo, ki bi pozdravilo moje težave.

Hvala lep pozdrav!

Odgovor:

Pozdravljeni!

Več let trajajoča povišana sedimentacija vsekakor nekaj pomeni. Moje izkušnje so, da je največkrat to problem kroničnega vnetja. Vsa akutna stanja (angine, gripe, pljučnice,... ) imajo samo kratkotrajno povišanje SR. Predlagam, da se s svojim zdravnikom pogovorite in vas naj pošlje k revmatologu. Vse sklepne oblike revme imajo npr. v mirni fazi najmanj 30-40 sedimentacijo, ki nikoli ne pade nižje. Seveda potem, ko veste za kaj gre, to še ne pomeni, da bo SR padla na normalo pod 15, ampak vedeli boste za kaj se gre in kako zdraviti ta problem, kaj narediti, da ne bo slabše.

Lep pozdrav!
 Marjan Berginc, dr. med.

Aktiven

Marjan Berginc, dr. med.

Srce in ožilje Cepljenje Otroške bolezni Zastrupitve in prva pomoč Prehlad, gripa in bakterijska vnetja Diagnostika Poklicne in redke bolezni

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portalDodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.

Komentarji

30. 04. 2013 23:13:02
Kaj pravzaprav povzroča revmatična in vnetna obolenja?

Vsa vnetja in revmatična obolenja pa zraven še dosti ostalih bolezni, povzročajo negativne energije, ki v telo vpadajo iz okolice in to največ iz postelje pa tudi iz sedeža, še posebno če ste obkroženi z elektromagnetnimi/ ioniziranimi energijami, pa so tudi sodobni pisarniški stoli po obliki in dimenzijah izdelani tako, da ustvarjajo negativno/ škodljivo energijo, katero je lahko občutiti v križu in kolkih!

Seveda, da te energije vpadajo v telo tudi iz drugih virov, vendar to toliko ne učinkuje, ker se človek dnevno vedno bolj ali manj premika, a obenem ima telo tudi svojo energijsko zaščito, še posebej če ima oseba trdno zdravje, se telo večini škodljivih energij obrani s svojimi nevtralnimi energijami, katere ustvarjajo telesne celice in s tem ustvarjajo telesni ščit po vsem obodu telesa, kar tudi imenujejo aura!

Kako se ozdraviti od teh bolezni?
Večina bolezni nastaja na osnovi škodljivih energij, zato je edini način, ozdravitve le, da se odpravi sam vzrok nastanka teh bolezni, kar pa so škodljive energije in je zato potrebno nevtralizirati ležišče in po možnosti tudi prostor dnevnega bivanja, a za zdravljenje samega telesa, katero je seveda nabito z negativno energijo, je to možno izvleči iz veliko tekoče/ padajoče vode, katera ima lastnost absorpcije teh negativnih energij v telesu in ko se telo energijsko stabilizira in ima nevtralizirano posteljo, se bo telo sčasoma samo pozdravilo, brez stranskih vplivov, katere v glavnem povzročajo medicinska zdravila!
Konrad Ajster
Izumitelj in zasebni raziskovalec;
Škodljivih vplivov na človeka in okolico;
Avtor raziskave – »Biotronika nova veda«
http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/OBJAVA RAZISKOVALNEGA DELA BIOTRONIKA NOVA VEDA!
http://sites.google.com/site/izumiininovacije/