Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Zdravljenje z AGT

Citiraj
Na spletu sem zasledila o tehniki zdravljenja z AGT- delovala naj bi na človekovo psiho z vnaprej izbrano glasbo. Mogoče kdo kaj ve kaj o tem načunu zdravljenja?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Po nenavadnih virih so me kar sem napotili, saj bržkone sem eden tistih, ki lahko dam odgovor kaj AGT tudi je. No temu sledi da sem se prijavil na Vivino skupnost.

Pri Andresovi Glasbeni Terapiji, s kratico AGT, gre za moč glasbe, ki ima vplive na določen del človeške psihe. Kajpak vsaka pesem ne zdravi. So tudi tiste, ki škodujejo, zato se slednjih pri AGT ne uporablja. Kot zanimivost velja poudariti, da se AGT glasba vrti tudi na radiu, žal ne tako pogosto kot preostala, vse to pa daje tudi primerni rezultat v družbi ki ga poznamo vsi.

AGTerapija je potemtakem primerna tako za uravnovešanje človeka, kot za vzdušje, ter storilnost na delovnem mestu, skladnost v družini ali partnerstvu.

Kako poteka? Predvsem se za posamezni problem izberejo melodije, pesmi, toni, ki jih je potrebno poslušati večkrat na dan, več dni, v nekaterih primerih tudi po več tednov. Vibracija kot taka poseže v človekov um, starih navad, strahov, fobij, kompleksov, depresij, tudi spolne zavrtosti, (ki je kajpak v glavi), se oseba s to metodo otrese, kar je predpogoj za nadaljevanje bolj mirnega življenja.

Prednosti AGT je več, zato razlog več, da nikakor ni metoda dobrodošla pri farmacevtih, tudi ne pri državi, saj občani ne smejo biti preveč aktivni in zaželeno je da so ne kreativni, kar z glasbo, ki nam jo v 80% nudi radio to tudi so.

AGT izvajam že desetletje, a je res da uradno od leta 2005. Bom pa imel sredi oktrobra priložnost to delati tudi v Sloveniji , čeravno terapija kot sama meje nima in je mogoče stranki prenesti primerno glasbo tudi prek spletnih kanalov, t.j. chatov, ki podpirajo pošiljanje datotek.

Upam, da sem bil dovolj natančen, zato če ni tako le vprašaj.
Sicer pa je okvrino o AGT napisano tudi na spletni strani.

http://www.nenavadno.com/agt.htmlAndres
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Po katerih kriterijih pa izbereš pesem, ki je primerna za AGT; kako veš, da je neka pesem ok, druga pa ne?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"Pokraculja je napisal/a:
Po katerih kriterijih pa izbereš pesem, ki je primerna za AGT; kako veš, da je neka pesem ok, druga pa ne?
Kriterij je navadno v usesu. Poslusati moram posamezno pesem tudi vec kot desetkrat in pri nekaterih celo izlocim del pesmi. Raziskave potrjujejo, da se koda pesmi vlece tudi iz originala. Torej ce je bila neka pesem izdana pred stotimi leti, danasnja imitacija deloma se vedno nosi dobro kodo. Ena takih pesmi v kombinaciji z drugimi, stara vec kot petdeset let se vedno preprecuje zensko frigidnost.

Andres
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hvala za pojasnilo. Kako pa si odkril metodo zdravljenja z AGT, oz. kaj je bilo "tisto", da si vedel, da AGT zdravi?
Pravis, da uradno zdravis od 2005, kaj to tocno pomeni?
Hvala za odgovore!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Kot mnogi drugi sem tudi jaz AGT odkril po naključju, Če je iznajdba policijskih siren izdelana v laboratorijih strokovno, zaradi vpliva na ljudi, ima potemtakem vsak sleherni to vpliv na ljudi. Te stvari sem študiral kar nekaj časa in prišel do zaključka, da policijska sirena je ton ali zvok, ki je prirejen umetno. Glasba nastane drugače. Izhaja iz ljudi, pesnikov, pevcev skladateljev. Temu sledi, da je v sleherni pesmi kodiran osebni zapis izvajalca in/ali pevca, le ta pa se sproša med miljone poslušalcev s priredbo na radiu. Če gre za zdravega človeka, takšna glasba potem tudi blagodejno vpliva na ljudi. So pa med nami tudi bolniki raznih vrst, drogirani ljudje, negativno usmerjeni, ki tudi izdajajo pesmi. Žal pa so le te mnogokrat dlje in bolj poslušane kot zdrave, torej AGT pesmi, posledice pa so znane in jih vidimo predvsem pri mladih in pa pri starejših v oblikah depresij, alkoholizma negativnosti ipd.


Uradno od 2005 pomeni da sem takrat začel delati tudi z ljudmi bolj terapevtsko. Do takrat sem nabiral in analiziral, tudi dvomil. Dvoma že dolgo ni več. AGT deluje dobro. Več kot to. Četudi ne gre v zdravstvene namene deluje celo pri terenskih prodajlci. Če poslušajo v avtu naglas določeno glasbo jim naraste potencial in posledično tudi prodajo več.


Andres
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Kja pa praviš na narodno pesem, ki jo je zapel pokojni Toše http://www.youtube.com/watch?v=LKRaXPYSzKY
AGT?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ta pesem AGT je, seveda, vendar kot video izgubi pomen. Moti ploskanje v ozadju, kot tudi slika. Za AGT je v veljavi samo pesem kot taka. Tisto drugo kjer vlogo igra tudi vizualni prikaz, torej video posnetek v obliki posnetka ali fotografij, je že drugo in se imenuje AVT. (Andresova Vizuelna Terapija)

V naši skupini kjer imamo skupinski AGT že več let sem ravno AVT tudi že pripravil. Toda slednji se še ne realizira za stranke.

Sicer pa tale pesem od Makedonca lahko zdravi v sklopu z drugimi. Sama kot taka v nekaterih delih tudi na depresijo potegne. Torej primerna je čisto drugače kot denimo Slovenske naroda sin, ki je tudi AGT.

http://www.youtube.com/watch?v=-3fKTQI2B70

Andres
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ok, če je pesem Slovenskega naroda sin AGT. Ampak upam, da ne v Domicljevi izvedbi, me ušesa bolijo od njegovega fušanja in glasu..
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Fušanje in dobra, eventuelno slaba koda v posamezni pesmi nista nič povezana.


Andres
Na vrh Sledi ZS Objavi