Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

prehiter izliv

Citiraj
Pozdravljeni, star sem 42 let, partnerka je stara 49, skupaj sva šest let, do pred enim letom sva živela vsak pri sebi doma, spolne odnose sva imela cca. enkrat na mesec, najela sva sobo in uživala dve uri in srečna ter zadovoljena odšla.
Zdaj že skoraj eno leto živiva skupaj in se mi zadnjih šest mesecev dogaja, da ko prodrem v njo mi prehitro pride, dvakrat ali trikrat se je to zgodilo že po par sekundah, pred penetracijo me zadovoljuje oralno, jaz tudi njo, oba sva pripravljena potem pa jaz ne zadržim izliva in vse se podre. Seksava pa s kondomom, ker ima ona še menstruacijo.
Prej, v dobrih časih, je partnerki hitro prišlo, po kakih dveh ali treh minutah, potem še meni, zdaj sva oba obremenjena zaradi mojih prezgodnjih izlivov, ona samo na to misli, kdaj mi bo prišlo in da ona do takrat ne bo doživela orgazma in ni več tako hitra kot prej, jaz pa se počutim nesposobnega da je ne uspem zadovoljit in da ne zadržim izliva, potem tudi samo na to mislim in se ne uspem sprostit ali kontrolirat izliva, tak seks oziroma doživetje izliva mi ni v užitek, zelo sva obremenjena s tem, zdaj si sploh ne upava več seksat, ker sva prepričana, da se bo spet zgodilo isto.
Prosi za kak nasvet, kam naj se obrnem po pomoč, kaj naj storim.
hvala in lep pozdrav
Herzi
Na vrh Sledi ZS Objavi