Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Nadomestki, zdravila za erekcijo brez recepta

Citiraj
Ker mi je zooprno iti k zdravniku sem navabil neke tablete za erekcijo preko neta in se zafrknil... tko slabo se že dolg nisem počutu :(( A mate vi tud kakšne izkušnje s tem? Greste zmer do zdravnika po recept? Jest vem da bom zdej hodu, nikol več ne reskiram...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tega se ne bi nikoli upala - kakršnakoli zdravila kupiti po internetu. Prvič ne veš, ali je to resnično tisto, kar rabiš (mislim, zato pa imamo zdravnike), drugič pa ne veš, kaj dobiš. Lahko je ponaredek, ki ti škodi, ali pa pač samo bonbonček. Zato je v vsakem primeru to zelo nevarno!!!! Pa takoj k zdravniku! Jaz grem vedno po recept oz. ne grem po recept, ampak grem k zdravniku. Ta pa že ve (no, bolj ali manj), kaj rabim.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Povsem se strinjam z Lano. Kupovanje zdravil po internetu, govorimo seveda od raznih čudnih naslovov, ki jih ne moreš nikoli preveriti, je lahko zelo nevarno početje. Treba je videt slike "proizvodnih obratov", v katerih takšna zdravila delajo. te vse mine. Tudi ko izveš, kaj vse mešajo vanje, je grozljivka. Skratka, če imaš težave, pojdi k zdravniku in boš dobil tablete za motnje erekcije. Pri teh je pregled še sploh pomemben: če imaš slučajno kakšne težave s cukrom ali srcem, te te tablete v odmerkih, ki si jih sam predpisuješ, lahko drago stanejo. pa nimam v mislih denarja.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
imam prijatelja, ki je parkrat nabavu te tabletke iz indije, pa tudi ena pomirjevala, sicer ne vem, koliko so delovala, a ni imel problemov, je imel zgleda blazno srečo. zdej tega ne počne več, res pa je, da tud k zdravniku ne gre, ker mu je pač nerodno govorit o tem pa še pol v lekarno z receptom je treba it, kar razumem, da ni prav prijetno. moje mnenje je, če za zdravilo že plačujem, potem mora delovati tako, kot je treba, ne pa da ima človek še probleme zraven. sem nekaj bral, da v te tablete svašta mešajo in lahko pustijo tudi trajne posledice. sam se s tem res ne bi hecal. mi se*s preveč pomeni...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja, Ruben, točno to. Če že kupiš zdravila, moraš vedeti, da bodo res delovala tako, kot se od njih pričakuje. Internetna prodaja z neznanih in sumljivih naslovov pa je podobno igri na srečo, le da v igri ni denar, ampak lastno zdravje. Denar si lahko priigraš nazaj, zdravje pa le težko.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja, jaz sem tudi že slišala od nekega kolega, ki je imel prijatla, ki je tako kupil ene tablete (ne vem, kakšne), in se ni dobro končalo. Moral je k zdravniku, tako da se ne splača kupovati nepreverjenih stvari ... Mislim, da je veliko večja "sramota", če moraš potem zaradi svoje neumnosti poiskat pomoč pri zdravniku, kakor če jo poiščeš zaradi težav, ki jih pač imaš.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
tudi midva z možem sva sprva probala neke naravne tablete, stranskih učinkov sicer ni bilo, vendar pa tudi ni bilo nobenega učinka. potem je mož nekja časa jemal viagro, kasneje pa mu je prijatelj urolog povedal, da obstaja nova metoda zdravljenja erektilne disfunkcije renova lswt, ki deluje podobno kot ultrazvok. mož se je določil da proba in po treh terapijah se je pokazal učinek. erekcijo ima veliko boljšo, traja dlje in sedaj ne potrebujeva več nobenih tablet. je pa škoda da zadeve malo bolj ne oglašujejo, mož je slučajno izvedel, ker mislim, da bi mnogim moškim to lahko pomagalo.je pa to zdravljenje samoplačniško, tako kot je danes tako ali tako že vse.
Na vrh Sledi ZS Objavi