Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kaj vas privlači?

Citiraj
Kaj je tisto, kar vas na moškemu ali ženski najbolj pritegne? Je to pogled? Nasmeh? Določen del telesa? Način komuniciranja, obnašanje, smisel za humor?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Energija, tisto nekaj, kar oddaja, kar ga dela njega. Če je prava, pri tem ni pomembno, kakšen je nos, barva oči, nasmeh ... Ker itak vse klapa.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Se strinjam, Cvetka. Bi pa dodala humor. Mene lahko na humor dobi pomoje tudi ta največji povprečnež ali pa podpovprečnež. seveda pod humor ne štejejo vici o Muju in Hasu, da ne bo pomote. Ampak tisti pristen, spontan humor... tak ki slučajno prileti od nekod pa se še tri dni režiš... takrat sem pa toasted.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja, tole imaš pa čisto prav. Humor je dejansko ključ, ki odpre lahko še tako trdno zaprte grajske duri:) Saj da ne bo pomote; tudi lepe oči so krasen dodatek, pa lepe mišice in to ... ampak sve u svemu, vedno pretehta, vsaj pri meni, tisto nekaj neopredeljivo. Mislim, da smo temu včasih rekli kemija. Verjetno še danes.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Mene pa najbolj privlačijo mišice, ki pa ne smejo biti iz fitnesa, ampak z domačega vrta zaradi štihanja, vožnje karjole ipd. In če so te mišice še kosmate ... Kje si mi, kerlc moj! Čas je za akcijo!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Joj, Roza, ti ga pa ustreliš. Sicer pa vemo za tvojo obsedenost s kocinami, ja:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaaaaaaaaa, Rozi, home-made mišice so najboljše!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja energija..pa absolutno lasje- dolgi, skravžlani ala Robert Plant v mladih letih, oz. če pomislim, mi je tudi zdaj ok. Aha, pa hipijevski imidž, oz. če že vsaj mal diši po tem imidžu, pa dolgi lasje zraven..olalala!!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Energija!!! Pa je vse ostalo ok. Ker če je energija, je tudi zadovoljstvo, zdravje pa so tudi mišice pa tako ...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
No Irena je že pri videzu. Jaz bom pa takole rekla:
obvezno kratki lasje, postriženi nohti, rit mora biti ožja od ramen. To so osnove. Če tip v celoti deluje šlampasto in zanemarjeno, kaj šele umazano - adijo.

No, to je pač prvi vtis. Sledi pa vse tisto, kar sem prej pisala o humorju, pa kemija, ja, kemija...
Na vrh Sledi ZS Objavi Uredil Pika Nai dne torek, 14. september 2010 ob 12:58
Citiraj
Videz? Črni lasje, bikovski vrat, velik nos, plečat, nujno, res nujno tudi malo trebušast. Ne me zdaj popast, da pivskega trebuha nočete niti od daleč videti. Nisem imela v mislih osmega meseca nosečnosti, ampak absolutno me ne privlači six pack. To je za mladce, moški, primerni za mojo starost, pa morajo že imeti nekaj sledov hedonizma na sebi.
Na vrh Sledi ZS Objavi