Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Najljubši položaj je...

Citiraj
Misionarski? Po pasje? 69? Ona zgoraj? S strani? V stoje?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pišuka, Pika nai, danes si pa v formi:)

Absolutno paše vse od zgoraj naštetega, najvišja vročina pa se skuha, ko je moški zadaj in potem - "maši ručicama". On, da ne bo pomote. Malo mi je hecno, ko včasih kje preberem, da ženske zelo vznemirja položaj od zadaj ali po pasje, ker imajo tako moški fajn položaj za suvanje, kar jim zelo paše, ženska pa ima hkrati dober položaj, da se, pazi zdaj, SAMA zadovolji z rokama. O, madona, nikoli, ampak res nikoli mi ne pade na pamet, da bi se naj šel kateri od partnerjev rokomet, če sta v postelji DVA. Bo pa menda ja tip stegnil roko in opravil, kot je treba. In seveda, enako lahko pričakuje tudi od mene, da mu ne bo treba franceljna ljubkovati, ko bo z mano. To bom menda naredila jaz. Z največjim veseljem.

Drugače pa še en položaj, ki ga nisi omenila, pa je enako slasten. Moški sedi na robu postelje ali na stolu, ženska s hrbtom proti njemu sede na franceljna, sledi moška epizoda "maši ručicama" in ženska epizoda "shake it baby" in tako vse do vročega konca. Toplo priporočam. Madonca, si me čisto zagrela, pa šele opoldne je ...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Franceljna????

Hahahahahahaha

Sicer pa si tega tvojega "mašenja rukicama" ne predstavljam najbolje ... predvsem ne če je on zadaj ... a potem to tko zgleda kot da prsno plava na tebi al kaj?

Kar se tiče rokometa v postelji pa se ne strinjam s tabo. Ja luba duša, zakaj pa ne? Kot del predigre? Probaj za spremembo, you might like it ;)

Ja pikca je dons v formi, se vid, da že dolg nisem dobila ...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hahahahahaha, prsno plavanje, ta je dobra, pika nai. Ma ne, saj ima dovolj dolge roke, da doseže ključne predele in pri tem ohrani vsaj kanec dostojanstva, kar se položaja tiče:)

Saj razumem, kaj si mi hotela sporočiti glede rokometa in zapeljevanja drug drugega na ta način, rajcanja, in to, ampak so tipi, ki mislijo, da je absolutno dovolj, če samo suvajo in nič ne uporabljajo rok. Ženske pa pogosto do vrhunca lahko pridejo samo ob stimulaciji najnežnejših predelov. In zelo lepo se mi zdi, če pri tem pomaga moški in ne ženska sami sebi. Meni v postelji res veliko pomeni izkazovanje naklonjenosti, tega, da občutiš, da je moškemu mar tudi tvoje zadovoljstvo ne le njegovo, zato sem izpostavila mašenje ručicama.

BTW, kje pa je tvoj piki, da že dolgo nisi dobila?

Aja in še to, kateri pa je tvoj najljubši položaj?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ma moj piki je doma, sam jest mam mal problemov down under, zato sva že kakih 14 dni tešča :(
Najljubši položaj? Hm. Doggy, pa jaz zgoraj. Ta dva definitivno prednjačita. Ja.

A loh nehamo govort o tem???? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
:)))))))))))) aha, zdaj si predstavljam, zakaj tako trpiš. Upam, da se tvoje težave hitro pocelijo, karkoli že je. Ma, Pika, potem pa bo akcija za vse dni nazaj in naprej, kaj? Doggy ... Pismu, očitno bo res držalo, da je to najljubši ženski položaj, vsaj tako sem prebrala. Poskusi še tistega na stolu:) Ko boš lahko, jasno.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Definitivno je odvisno od vremena. Ko dežuje in kapljice nežno polzijo po oknu in prihaja v spalnico samo še medla svetloba svetlike s ceste ... žlička. Ko je zunaj sonce pa so sosedje vsi zunaj in veselo brenči od košnje trave pa fleksarc pa čebel pa čebljanja in vriskov otrok in skozi okno zapihlja svež vetric ... odzadaj. Čisto tako na hitro. Ko se ravno sklanjaš, da pobereš tisti štufm, ki ti je padel ... pa te preseneti. V tem primeru si lahko tudi glasen, ker zunaj tako ali tako brenči in se sosedom ne morejo delati skomine. Ko je zunaj tako mraz, da v stanovanju piha čez vse reže, da se moraš tudi noter oblačiti kot bi živel na severnem polu ... so fine igrice: kaj pa imaš tam spodaj? Ko si enkrat pod tremi plastmi kovtra, se pač prilagodiš meram kovtra .... to so razne kocke in različni tvisterji ... samo da ne zapiha noter.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ah seveda. Tisto na stolu je klasika. Čeprav imam jaz raje njeno izpeljanko - da sem obrnjena proti njemu.
Probaj, boš videla, zakaj ;)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja punce, dobre ste, komaj čakam, da pridem domov...ona bo zgoraj- moj najljubši položaj:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"Žare je napisal/a:
Ja punce, dobre ste, komaj čakam, da pridem domov...ona bo zgoraj- moj najljubši položaj:)


Da ti ni treba migat, ne? Tko kt je že Damjan Murko reku ;)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Saj sem probala, Pika, brez skrbi, ampak ti povem, da mi ne sede pol toliko kot s hrbtom proti njemu. Ampak poglej ti Leonido, kakšna poetika! Haha, všeč mi je tista, ko pravi na hitro od zadaj, ko pobiraš štumf:)))))) In pa glasnost, ja. Saj res, koliko pa ste kaj glasne med akcijo, tako na splošno? Imate rade, da je tudi partner malce zgovoren? Ali pa da pade kakšna žmohtna vmes? Mislim beseda, ne kaj drugega ...
meni je všeč glasnost, komentarji, govorjenje, pohvale, spodbude ... Ma, hudimana, kaj jst delam zdaj v službi ...
Na vrh Sledi ZS Objavi