Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Spolni odnosi

Citiraj
Imam partnerja ki je tri leta mlajši od mene, pri njemu je problem da mu ni do seksa, niti dotika se ne ne, ko se tušira se skriva njegov spolni ud se nisem videla, bil je v vezah pa so ga vse pustile zaradi seksa, kaj naj naredim ljubezni iz moje strani ni samo če bi seksal bi seksala saj mi seks veliko pomeni. Tudi pogovarja se ne o seksu, bil je razočaran v prejšnji vezi ker ga je prevarala kar ni čudno saj po leto dni ni seksal, tudi midva nisva že štiri leta, počasi mi mineva tako življenje.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
To pa je kar strašljivo. Sta se kdaj skušala pogovorit na to temo?
Če prav razumem, si z njim v partnerski vezi, ki je brez seksa? In to že 4 leta!!! Najbrž nimata 80 let plus, pa še pri teh letih paše seks.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Zdravo,
bom kar javno, čeprav sem prvo želela Dadi napisati v zasebno sporočilo.
Vsekakor to, kar navajaš, JE zaskrbljujoče. Najprej zanj, potem pa za odnos. Nekaj globljega mora biti v ozadju, da se tako odziva. In ni nujno nerešljivo, mogoče le ne na tak način, kot je potekalo do sedaj.
Verjetno je kdo od vaju pomislil že na kako terapijo ali pogovor z nekom, ki se malo bolj spozna na problematiko.
Psiha je pač kompleksna in ne da se vsega vedno razložiti ali reševati po principu, da pritisneš na stikalo in se prižge luč.

Če on ne želi, se poskusi prvo ti obrniti na kakega strokovnjaka. Seveda prej presodi, ali se želiš spuščati v to. Napisala si "ljubezni iz moje strani ni", vendar že to, da si napisala sem in iščeš odgovore, govori o tem, da ti ni vseeno.

Vse dobro!
Na vrh Sledi ZS Objavi