Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kam so šli vsi kosmati moški?

Citiraj
Spadam v generacijo tistih, ki imamo pred seboj samo še polovico življenja, kot se je pred časom slikovito izrazil moj sodelavec. Saj vem, da so spremembe nujen del življenja, ampak priznam, da se z določenimi kar malce težko sprijaznim. Ko takole gledam okoli sebe, opažam, da izginjajo kocine. Najprej so odšle izpod pazduh, potem smo jih začeli vztrajno preganjati z nog, potem so prišle na vrsto roke, da o brkih izpod ženskih nosov itak ne izgubljam besed. Nakar so nam, ženskam, začeli dopovedovati, da iz higienskih razlogov nujno odpadejo tudi vse kosmate zadeve iz mednožja. Trikotnik, adijo! Ok, ženske se itak že stoletja uklanjamo modnim zapovedim, da bi nas moški imeli raje (kaj pa me same sebe?). Ampak, ampak. Opažam, da so se tem zapovedim začeli uklanjati tudi tisti, ki so jih po mojem občutku začeli narekovati drugim, torej - MOŠKI! Obrite brade, ok. Obrite glave, no, ja. Ampak zdaj, slišim, so z britvicami začeli napadati še zadnje svetišče - svojega najboljšega prijatelja. Zakaj, moški prijatelji, zakaj? Ali ni kosmatost znamenje moškosti? Priznam, ko zdaj zagledam na cesti moškega, ki ima kosmate roke, ljubavni tepih in po možnosti še kosmat hrbet, me prijetno zagreje. Lahko si kar mislim, da tudi njegov kokot ni gol. In to, dragi moji, je pravi dec, vsaj zame.

Kje so meje dekocinacije, se človek vpraša. In kje so časi, ko smo s takim vznemirjenjem in ves čas gledajoč prek ramen, da nas ne bi kdo odkril, gledali duplerico v Startu, kjer so se bohotili grmički in gozdički ...

Pa vaša mnenja in pogledi?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Okusi so različni. Res ne vem, kaj je vznemirljivega v kocinah. Fuj.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Moje mnenje velja za oba spola :)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
To, da je punca urejena, kot bi jaz temu rekla, me ne moti, ker za to porabiš par minut, pa je. Bi me pa motilo, če bi moj fant v kopalnici preživel več časa kot jaz. Fantje pa načeloma imajo več dlak kot punce, kar avtomatično pomeni več depiliranja. Pa tudi dlake na fantu me ne motijo, tudi pod pazduho ne. Večja poraščenost je pač del moškosti, to spada poleg, tudi to nas dela različne. Ok, ni ravno fajn, da mu štrlijo dlake iz nosu, načeloma pa sem mnenja, naj fantje obdržijo vse svoje dlake, punce pa se pobrijejo vsaj pod pazduho in po nogah.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Uf, mene pri moških v resnici ne motijo niti grmički niti kakšna dlaka manj - govorim seveda o britju tam spodaj. V bistvu je celo zabavno, ko me na vsake toliko preseneti in se pobrije in morda še popestri najin večer. Ampak motilo bi me pa, če bi si pobril noge. Ne vem, zakaj, ampak so mi všeč take kot so. Lepo poraščene.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Se pridružujem zanimivi debati,..moje mnenje je,.moški mora ostati moški ali vsaj izgledat kot moški, ne pa kot kakšna ženska,( celi pobriti ) ..sicer so pa men ženske lepe obrite in neobrite, samo, da so lepo urejene je zame dovol.
Na vrh Sledi ZS Objavi Uredil Miro dne petek, 27. avgust 2010 ob 19:27
Citiraj
tako je...pri tipih je nujno samo, da je urejen v intimnem predelu...ostalo ja pa znak moškosti.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
No, če se zgledujejo po liderju, so pač depilirani. Sam sem kosmat tako kot medved in se tudi ne mislim znebiti kožuha. Hvala Bogu, da so še ženske ki me imajo rade takega kot sem.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ravno medvedov ne maram, je pa fajn da je moški bolj kosmat kopt njegova ženska .....
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ampak pozimi se je pa luštno k medvedku stisnit, ne?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
medvedi so zakon!
Na vrh Sledi ZS Objavi