Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Pogosti glavoboli

Citiraj
Zanima me, ali se splača iti na kakšen nevrološki pregled oz. kaj mislite vi, ker imam pogosto glavobole, včasih so zelo močni, lahko trajajo cel dan, pojem ogromno protibolečinskih tablet, da kaj pomaga, včasih mi je zaradi bolečine tudi slabo ... Razmišljam, da najbrž nekaj počnem narobe? Morda je kriva hrana ali kakšni psihološki vzroki? Ima kdo kakšen nasvet ali izkušnje?
Neka moja prijateljica je imela podobne težave, je naredila ogromno pregledov, ampak niso ugovotili prav ničesar ... Tako, da ji tudi niso mogli pomagati. Potem pa se je odločila za spremembo življenjskega sloga, zamenjala je celotno prehrano (je samo zdravo hrano, eko, bio, mislim, da je popolnoma opustila meso ...) in je zdaj z glavo ok.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Si že probala s komplementarno medicino? Jaz bi šla na tvojem mestu h kakemu osteopatu.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Morda si lahko pišeš dnevnik - spremljaš, kaj počneš čez dan (vse, kaj si jedla, delala in koliko,kaj se je dogajalo v odnosij ...) še posebej tiste dni, ko imaš glavobol. Potem pa lahko spremljaš in ugotavljaš, kje je iskati vzrok. Tako bi jaz začela. Morda boš tako marsikaj ugotovila sama ... če pa ne, se še vedno lahko obrneš na svojega osebnega zdravnika in od tam dalje.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Leonida ima prav. Poskušaj ugotoviti vzroke - z izločanjem faktorjev. Mogoče je kakšen zunanji dražljaj (preglasni prostori, presvetlo), mogoče je prehrana (mene boli glava, če premalo pijem), mogoče pa je kaj psihološkega. Po moje bi morala najprej malo sama raziskati, preden greš k zdravniku.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Kako je pa kaj z vratno hrbtenico, meni je veliko krat pozročila glavobole, zaradi slabe prekrvavitve. Visok krvni tlak tudi lahko povzroča glavobole, psihična obremenitev..itn, se pa tudi strinjam z Leonido in Florijanom........LP
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Za glavobol, je predvsem krivo negativno sevanje, največkrat iz zglavnika!

Stalni problemi z Glavobolom!?

Če je glavobol pogost, še posebno vsakodnevni, je vsekakor priporočljiv podrobni pregled s preslikanjem delov možganov, da se ugotovi, če se nahaja kje kakšna bula, če pa tega radiolog ne najde, ste lahko veseli, ker se da v vsakem slučaju glavobol in podobno odpraviti z biotronsko metodo in zboljšanjem postelje, še posebno z vzglavnikom, ki je glavni krivec raznih vnetij na glavi in vratu!

Postopek:
prvo je potrebno nabaviti biotronsko oblikovan vzglavnik,
- nadalje pregled ležišča in namestitev postelje na ugodno točko,
- po potrebi menjati posteljnino
- po potrebi menjati in urediti blazini
- po potrebi menjati posteljo
- po potrebi preurediti elemente v spalnici
- po potrebi nevtralizirati el. instalacijo!

Če to vse uspe, se bo zdravljenje samostojno pričelo, tako da bo v nekaj dneh viden napredek, vse pa je odvisno od intenvizitete oboljevosti določenega dela telesa!

Želim vam veliko uspeha in pravih odločitev!

Konrad
Na vrh Sledi ZS Objavi