Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Vnetje mehurja

Citiraj
Zelo pogosto imam vnetje mehurja. Zdi se mi, da kar koli naredim, se vnetje po določnem času spet pojavi. Slišala sem, da so zelo učinkovite brusnice. Ali so med njimi kake razlike. Katere najbolj pomagajo? Ali ima še kdo kak nasvet za naravno pomoč? Kaj pri vas najbolj pomaga?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pomaga čaj iz brusnic, če pa po enem tednu zadeva ne mine, je pa dobro obiskati svojega zdravnika. Meni je pomagal šele antibiotik ....
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
čao! meni je pomagal pripravek po imenu Uvin, ki je kot ena taka cedevita, ki jo raztopiš v kozarcu vode. minilo je v res kratkem času. ne zamenjuj z uvin čajem, pri katerem zadeva traja dlje časa. torej poskusi z napitkom uvin, ki ga dobiš v lekarni.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tudi jaz imam težave z vnetim mehurjem že od 10 leta dalje. Stara pa sem 19 let. Sama sem preiskusila veliko stvari, od homeopatije naprej. Osebni zdravnik mi pa kar naprej predpisuje Primotren, ki pa nima več svojega učinka. Jaz imam kronično bolezen, sam mi leva zaklopka ne deluje pravilno. Bolečine so tako hude, da bi najraje opravila kirurški poseg.
Na vrh Sledi ZS Objavi