Seks preko Skypea

  • Žuža
  • ponedeljek, 26. november 2012
(Foto: Shutterstock)

Moj možiček je za tri tedne odpeketal v tujino, na službeno pot v Francijo. Minila sta dva tedna slamnatega življenja, ki sem se ga pravzaprav kar dobro navadila. Tudi to, da imam zakonsko posteljo samo zase, mi je začelo ugajati, in sprašujem se, ali je to znak za alarm.

Z Maretom se sicer slišiva vsaj trikrat na teden, po zaslugi sodobne tehnologije pa se med temi pogovori tudi gledava. In tako vsak ponedeljek, sredo in petek okrog desetih zvečer sedim v dnevni sobi s prenosnikom na kolenih in soprogu na drugi strani zaslona razlagam, kaj se dogaja v Šentflorjanski. Če ste že kdaj komunicirali ob pomoči spletne kamere oziroma programa Skype, veste, kako abotna zna biti takšna komunikacija. Dejansko se namreč pogovarjaš z zaslonom, in bolj ko se mu približaš z obrazom, bolj spačena je tvoja podoba; če o tem, koliko dejavnikov na oni strani zaslona nenehno odvrača mojo pozornost, niti ne govorim.

"Ljubica, a prav vidim? Imaš na sebi tisto čipkasto spalno srajčko, ki sem ti jo kupil za peto obletnico?" je Mare nenadoma pretrgal pogovor o vsakdanjih stvareh, v oči pa se mu je naselil znani pogled žrebca pred parjenjem.
"Ja," sem odgovorila in si čisto po babje popravila lase, čeprav to res ni bilo potrebno. In še vedno mi je prav, sem nekoliko samovšečno pomislila.
"Bi jo malce privzdignila, samo zame?"

Kako prosim? Nejeverno sem ga gledala, mojega soproga, ki si je na drugi strani zaslona odpiral zadrgo in … o, groza, res je to storil: iz hlač je izvlekel penis in ga podržal pred zaslonom. Nihala sem med smehom in zgroženostjo; za vsak primer sem preverila, ali so vrata dnevne sobe res zaprta, saj je bilo to, da bi v prostor vkorakal Jani in na računalniškem zaslonu zagledal očkovega lulčka, zadnje, kar sem si želela.
"Pobožaj ga!" je ukazal in penis približal zaslonu. Zdelo se mi je, da vame bolšči orjaška enooka anakonda. Ubogljivo sem stegnila roko, vendar me je premagal smeh.
"Mare, ne morem …"
"Daj no," je moledoval in ga zvijal v rokah kot gmoto plastelina. Poskus številka dve. Roko sem še enkrat približala zaslonu in ga počohljala. Zaslon, kakopak.
"Mmm, kako paše," je stokal Mare in se zvijal v 14-inčnem okvirju. "Zdaj pa še ti."

"Kaj – jaz?" sem se delala neumno in si spalno srajco samodejno potegnila proti kolenom.
"Dajva se dol," je direktno usekal Mare in me pohotno motril. Ni mi ušlo, da spet ni postlal postelje in da se po njej valjajo preznojena, ponošena oblačila.
"Ne nori," sem se smejala in v zadregi umikala pogled.
"Daj noooo," je še kar težil in me zapeljeval s pogledom na razgaljeno mednožje. Pravzaprav na tem prizoru ni bilo ničesar zapeljivega, saj je imel na sebi do vratu zapeto srajco in kravato, na nogah pa nogavice. Pa še te preluknjane. Toda kot vzorna soproga sem popustila in privzdignila srajčko. Pod njo nisem imela ničesar, kar je Mareta dokončno nakurilo. Sopel in hropel je ter se igral s svojim nabreklim penisom, od mene pa pričakoval, da bom sodelovala: primi se tam …  pobožaj se tam … predstavljaj si, da sem tako … ti pa tako … In tako sem sledila njegovim navodilo, se čohljala, praskala, vtikala in stokala, vendar z mislimi nisem bila pri stvari.

Na steni za računalniškim zaslonom sem namreč opazila velik svetlo rjav madež, ki ga včeraj tam še ni bilo. Verjetno je Jani spet polil sok. Če o tem, da je naš hišni kunec spet odgriznil zajeten del preproge, sploh ne govorim.

"Žuža, a si, a boš?" me je Maretovo hropenje spet potegnilo v realnost in tega trenutka mu res nisem hotela pokvariti z opazkama, da bi bilo treba pobeliti dnevno in kupiti nov tepih.

"Bom, bom," sem sodelovala, ubogljivo raztegovala noge in si nadela kar se da pohoten izraz. Ščemenja med nogami žal še vedno ni bilo od nikoder … Me je pa zaščemelo v drobovju, ko sem za Maretovim hrbtom, prav v trenutku, ko je začel hropsti še hitreje in govoriti še nerazločneje, njegov obraz pa je postajal rdeč kot kuhan paradižnik, opazila …  kos enako rdeče tkanine. Obraz sem približala zaslonu, tako blizu, da je Mare verjetno pomislil, da mu želim ponuditi oralni seks, in popustile so mu prav vse zavore. Medtem ko je v roko lovil seme najine virtualne ljubezni, sem sama buljila v rdeč kos blaga.

"Mare, kaj je tisto tam?" sem besno siknila.
"Kaj pa, ljubica?" se je zadihano oziral okrog sebe in s pogledom iskal nekaj, kar je bil po moji prvi ljubosumni oceni materialni dokaz prešuštva.
"Tisto," sem zavpila in s kazalcem tolkla po zaslonu. Mare je zmedeno sledil mojemu pogledu in se s še vedno na pol trdim penisom vrtel okoli lastne osi.
"Rdeče tangice," sem zdaj že rjula, prepričana, da vidim prav, "čigave so?"

"A tole?" je v zadregi vprašal Mare in z naslona fotelja vzel rdečo čipkasto pregreho.
"Ja, tole. A mi hočeš kaj povedati, zdaj ko sva se zadnjič dala dol," sem rjula in se protestno skoraj vsa zakrila z neerotično flanelasto deko.
"Tole je … emmm … so … emmm … "
Ja, ženske gate, presneto teslo, a res misliš, da sem tako neumna?

"Tvoje so. S sabo sem si jih vzel, za spomin," je izdavil in si, tipično po moško, začel v moje najlepše rdeče tangice, ki sem jih prepoznala po črnem metuljčku na zadnjem delu in številki 42, ki je kukala izza roba, brisati preostanke virtualnega seksa.
"Mare!"

Kako pripraviš žensko, da še pol ure po orgazmu tuli? Penis si obrišeš v zaveso … ali pa v njene najljubše spodnje hlačke.

In tako se je najina spletna avantura končala. Odtlej se o virtualnem parjenju še pogovarjala nisva več, kaj šele, da bi to počela. Mare se je sicer dobro zabaval, mene pa seks skozi računalniški zaslon vznemirja le toliko, kolikor lahko vmes opazim kaj koristnega. Tako sem že sestavila seznam, kaj vse morava postoriti, ko se vrne iz Francije. Ne bomo imeli le nove preproge in sveže prebeljene dnevne sobe – pričakujem tudi, da se mi za dolgo odsotnost odkupi z najmanj enimi novimi tangicami. Saj jih bo, kot tipični moški, tako ali tako kupil zase. Manj bo blaga, bolje zame. V postelji, seveda. Ob ugasnjenem računalniku. Enter!