Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Hlinite orgazem?


(stran 4 od 5)


Hlinite, če ...

vam kljub njegovim najboljšim namenom in prizadevanju primanjkuje motiva

On se zvija, vas ljubkuje, liže bradavičke in druge dele telesa, vas grizlja in poljublja ... Skratka, nesebično vam ponuja vse svoje seksualno znanje, vaše misli pa so usmerjene izključno na kup neplačanih računov. Na voljo sta vam samo dve možnosti. Prva je, da mu poveste po pravici, in druga, da orgazem zaigrate. V takšnem primeru je mala orgazmična laž primer klasične ljubeznivosti. On se bo počutil kot bog seksa (kar večinoma za vas tudi je), hkrati pa boste preprečili tudi kak zvin ali izpah pomembnih delov telesa pri obupnih poskusih, da bi dosegli nekaj, kar se morda sploh ne bo zgodilo.

je zveza na začetku

Na tej stopnji se seksa učimo. Vrhunski dosežek v dosedanji komunikaciji z njim je verjetno vprašanje, ali mu je ljubši vaniljin ali čokoladni sladoled. Razen če niste popolnoma razbremenjeni vseh zavor, je malo verjetno, da mu boste kmalu povedali, da lahko orgazem dosežete le, če bo draženje vašega klitorisa potekalo v smeri urinega kazalca. Ker večina žensk ne more doseči vrhunca, če se ne čutijo dovolj tesno povezane s partnerjem, pustite času, naj jo prinese. Kot smo že povedali, v idealnem svetu bi doživeli orgazem vsakič, ko bi se ljubili in po tem tekstu sploh ne bi bilo potrebe. Hliniti orgazem z nekom, ki ga šele spoznavate, ni samo hiter način, da se osvobodite pritiska, pač pa je lahko tudi uvod v pravo stvar, ki bo že kmalu sledila.

vam ne bo vam pustil zaspati, dokler ne doživite orgazma

Moški so definitivno zmedeni, ko gre za naše orgazme. Ko sopemo v postelji, navadno ne vedo, ali to napoveduje orgazem ali pa nam je zaradi neprijetnega položaja zaspalo stopalo. Ko vzdihujemo, uboge moške muči vprašanje, ali smo seksualno razvnete ali pa nam je na smrt dolgčas. Tako je za moške naš orgazem njihovo veliko življenjsko poslanstvo. Da ne bo nesporazuma - ne zaradi našega zadovoljstva, ampak predvsem zaradi njegovega ega. Naš veliki "O" postavlja na preizkus njihovo seksualno sposobnost, zato se začnejo truditi, še bolj truditi ... preveč truditi. In seveda ni nič manj vzburljivega od moškega, ki rudarsko poskuša najti našo točko G ali brezupno liže (bolj gnete) ljubezenski gumb. Če vam je jasno, da ne bo nehal, dokler ne doživite vrhunca, je hlinjenje lahko odrešilni izbor, s katerim ustavite igro, se izognete morebitni bolečini in utonete v zasluženi spanec.
Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd