Moške spolne fantazije - anketa

  • U.L.
  • ponedeljek, 09. november 2009
(Foto: Shutterstock)

Od pasov za nogavice do kosmatih nožnih palcev

Vprašanje, kaj moške najbolj spolno vznemirja pri ženskah oziroma na ženskem telesu, ima več odgovorov, kot je zvezd na jasnem nebu v topli junijski noči. Vivina anketa prinaša le nekatere med njimi. Spolna domišljija je kot velikanski balon, ki ga bolj ali manj uspešno napihujemo s fantazijami in z nagajivimi domislicami. Pustimo jim prosto pot …

Miran, 36 let, ekonomist: Pri ženski me vznemirja skoraj vse, še najbolj pa mi podžigajo domišljijo ženske noge. Rad vidim, da so skladne in seveda dolge, celo malce polnejše, a še vedno čvrste.

Andraž, 42 let, pedagog: Kri mi požene po žilah pogled na bujno žensko oprsje. Če ima ženska velike prsi, si le redko zapomnim, kakšne so njene oči ...

Grega, 35 let, komercialist: Sem moderen moški, ki gre v korak s časom, zato je računalnik moje okno v svet. Kot čedalje več tipov, ki jih poznam, se tudi sam rad odločim za virtualno različico seksa, ki prinaša številne prednosti pred "živim" udejstvovanjem. Lahko si privzameš takšno (spolno) identiteto, kakršno si od nekdaj želiš, če pa je tudi ptička za drugim računalnikom podobno domiselna, lahko tovrstne seksualne perverzije občutno presežejo živo izkušnjo. Živel kiberseks!

Andrej, 54 let, delavec: V najini spalnici je vedno veselo, kadar žena namesto hlačnih obleče klasične nogavice. Razvname me že misel na to, kje se takšne nogavice končajo ...

Vlado, 28 let, računalničar: Naj zveni še tako čudno, toda na ženskem obrazu me najbolj vznemirja oblika ušesne školjke. Všeč so mi majhna, drobna ušesa, ki se tesno prilegajo glavi.

Vili, 35 let, šov biznis: Sanjam o malce bolj polnih ženskah, saj me zelo vzburjajo predvsem ženske obline, zadnjica morda še bolj kot prsi. Všeč so mi takšne, v katere se kar pogreznem ...

Zoran, 33 let, pravnik: Mojo spolno pozornost pritegne predvsem ženska hoja, morda celo malce narejeno nihanje bokov. Podobno gibanje si predstavljam v drugih okoliščinah -- in že mi postane vroče ...

Marko, 22 let, študent: Najbolj me razvnamejo velike in nabrekle prsne bradavice, pri čemer se mi zdi manj pomembno, ali so prsi velike ali majhne.

Luka, 24 let, raznašalec: Povsem znorim, če ima ženska na sebi kaj usnjenega, po možnosti črno kratko krilo, nedrček, lahko tudi hlače ali zgornji del. Žensko telo, oblečeno v črno usnje, se mi zdi najbolj seksi stvar na svetu!

Peter, 27 let, novinar: Zelo me vznemirja, če mi ženska kaj ukaže in če je malce groba z mano, toda ne preveč, ker v bolečini ne uživam. Morda v samo malce "tršem" prijemu.

Borut, 31 let, pilot: Mojo spolno energijo spravi na vrhunec ženska, ki se pred menoj samozadovoljuje in pri tem uporablja različne pripomočke iz seks shopa, denimo vibratorje, kroglice in podobno.

Janez, 48 let, kulturni delavec: Morda sem še iz stare šole, toda najbolj me vznemirjajo ženske, obute v čevlje z visoko peto. Tudi med seksom rad vidim, da je oblečena samo v čevlje ...

Roman, 21 let, grafik: Od nekdaj me privlačijo ženske z velikimi usti in polnimi ustnicami. Rdeče našminkana velika usta mi v hipu razburkajo spolno domišljijo -- tudi na najbolj javnih mestih.

Dejan, 35 let, zdravnik: Vedno se ozrem za žensko, ki je seksi oblečena, to pa zame pomeni predvsem mrežaste nogavice, visoke pete in radodaren dekolte. Kadar svojo partnerko prosim, da pusti kaj od naštetega na sebi, je najin seks toliko bolj vroč.

Drago, 19 let, študent: Pravijo, da se heteroseksualni moški delijo na tiste, ki "padajo" na zadnjico in one, ki častijo prsi. Po tej delitvi spadam med slednje. Nor sem na ravno prav velike joške, polne, jedre in čvrste, malce večje od moje dlani.

Jože, 26 let, prodajalec: Najbolj mi ugaja, če ima ženska dlačice na nožnem palcu, saj ni lepšega, kot se podrgniti ob nežno kosmatost, ki se konča z gladkostjo nohta.

Miha, 28 let, geodet: Nor sem na ženske, oblečene v mini krila, zlasti tista oprijeta, skozi katere se kažeta ritni polovički. Če opazim, da pod krilcem nima hlačk, sem za "akcijo" na licu mesta!

Sandi, 24 let, taksist: Ne bi mogel reči, kaj me na ženski najbolj vznemiri, saj me v bistvu vznemirjajo ženske kot take. No, vsaj večina. Pomembno je, da nimajo kakšne telesne hibe, da me znajo lepo pogledati in da ne "težijo" preveč. Ljubim vse žensko telo!

Branko, 30 let, kreativec na oglaševalski agenciji: Nič na svetu se mi ne zdi bolj seksi kot ženska v "štrumpantlih". Biti morajo črni in se zaključiti z bogato čipko, ki je najlepše umetniško delo na ženskih stegnih, in seveda, med seksom morajo biti obvezno na njej.

Lara Pezdir Podbregar

Lara Pezdir Podbregar mag.farm. P3 Professional licenciran svetovalec

Postavi vprašanje

Veronika Podgoršek

dr. Veronika Podgoršek psihoterapevtka

Karin Sernec

asis. dr. Karin Sernec dr. med. psihiatrinja in psihoterapevtka

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki