Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Sva za swinganje?

Spremembe, spremembe, spremembe. Pravijo, da so edina stalnica, čeprav se sama s tem ne bi strinjala. Prej bi rekla, da je edina stalnica želja po spremembah. Sama se štejem med tiste, ki jim poguma za uresničevanje te želje kronično primanjkuje. Moj Mare, on je drugačen. Pogumen, drzen, željan vedno novih izzivov. In po več kot desetih letih zakona je nekega sobotnega večera, ko je Jani, plod najine monogamne ljubezni, že nekaj ur spal, midva pa sva se zabavala (in "zabavala") ob gledanju filmov z oznako "za odrasle", moj soprog, z eno roko med mojimi in z drugo med svojimi nogami, nenadoma izustil:
"Lubi, a bi midva tudi kaj takega poskusila?"
"Kaj?" Zmedeno sem gledala najprej vanj, nato v televizijski zaslon, kjer sta se izmenično onegavila dva para, pa spet Mareta.
"Točno to," je odločno rekel in z glavo pomignil proti pregrešnemu prizoru.
"Mare?!" sem se mu na videz zgroženo izvila iz objema in si hkrati stežka priznala, da me prizor na zaslonu vznemirja.

Tako kot večina mojih prijateljic, torej žensk v najlepših srednjih letih, za katerimi se še obrne kakšna moška glava, sem se namreč tudi sama včasih spraševala, ali bom res do konca življenja v postelji z istim moškim, z istimi dimenzijami, z istimi fintami. Saj ne, da me Mare ne bi osrečeval in zadovoljeval, daleč od tega. Ampak – halo! Po svetu vendar hodi toliko dobrih tipov in jaz se jim moram odrekati … in zdaj je moj mož, radodaren kot vedno, pripravljen mojo strast širokogrudno deliti z enim od teh anonimnežev?!

Naslednje dni sva se na veliko pogovarjala o tem. Seveda se nama je porajalo nešteto vprašanj: bi lahko resno odigrala svojo vlogo v kvartetu, kjer bi bila ves čas akcije na očeh drugih? Bi se lahko intimno dotikala ženske in pri tem celo uživala? Bi me Mare zmogel gledati v akciji z drugim tipom? Bi prenesel, da stokam v objemu drugega? In še najpomembnejše: Mare z drugo žensko?! Bi prenesla pogled na takšno izprijeno parjenje ali pa bi me ljubosumje pognalo naravnost mednju, da izpraskam oči, odrežem jajca, nalomim mezince?

Toda želja je bila večja od pomislekov in z vsakim pogovorom, z vsakim fantaziranjem sva bila bolj zagreta. Madonca, resnično se mi je obetala sprememba, zbrala sem pogum, dol se bom dala z drugim tipom – in to s privoljenjem lastnega moža. Kakšen altruizem!

Na spletu sva torej poiskala portal za tovrstna srečanja, odprla profil z imenom Daj-dam, v katerem sva se opisala kot Potrebna sprememb: ohranjen par srednjih let išče sorodni duši za dopolnitev, dodala nekaj osebnega opisa (Maretov penis je bil nenadoma dolg celih 23 cm, košarica mojih prsi C, priložila sva sramežljivo, motno fotografijo izpred desetih let in dodala, da je to najina prva tovrstna izkušnja – vsaj pri tem se nisva zlagala). Nato sva se prijavila v rubriko Swinganje in druge menjave partnerjev ter začela z velikim lovom na spremembo. No, na dopolnitev.

V prvih petih minutah sva dobila osemnajst ponudb. Naslednjo uro sva opravljala selekcijo in zadovoljno ugotovila, da imava blazno srečo. Takoj so nama padli v oči trije pari s podobnimi problemi in potrebami, kot sva jih imela midva (torej nikakor naveličani zakonske rutine, pač pa odprtih glav!). Odločila sva se za 37-letna Primorca s spletnim vzdevkom Briški češnji in portoroški špargelj. Povezali smo se po spletni pošti, se vljudno predstavili in nadaljevali s spoznavnimi opisi. Ona: kratkolasa, svetlolasa, prsata in divja. On: visok, temen, ognjevit. C'mon baby light my fire!

Po nekaj dneh intenzivnega dopisovanja ter izmenjavi želja, potreb in pričakovanj smo se končno dogovorili za srečanje, kje drugje kot na pol poti, v restavraciji na bencinski črpalki Lom. Predtem smo si pogumno izmenjali tudi nekaj vročih fotografij; midva sva jima poslala deset let staro, na kateri sva imela skupno več kot dvajset kilogramov manj. Njuna fotografija ni bila videti nič novejšega datuma, saj sta bila ovekovečena v vročem aktu na pokrovu avtomobila prastare znamke. Če sta tudi sicer ljubitelja starodobnikov, si bomo zagotovo všeč, sem pomislila in požrla cmok ob pogledu na Tajdine ogromne prsi. Mare bo končno prišel na svoj račun, me je prešinilo in hkrati uščipnilo. Bom zmogla?

Z Maretom sva se tiste usodne sobote, takoj po tistem, ko sva moji nič hudega sluteči mami oddala Janija, uredila kot že dolgo ne. Je že tako: nikoli ne dobiš še druge priložnosti za ustvarjanje prvega vtisa! Pred odhodom zdoma sva si trikrat podala kljuko straniščnih vrat; očitno vse skupaj le ni tako preprosto, kot se zdi, ko si v varnem zavetju računalniškega zaslona, sem razmišljala in si s tresočo roko še zadnjič popravila ličenje in frizuro. Kako me bo videl novi ljubimec?

Svoja kandidata za spremembe sva uzrla že od daleč. Miloš nama je pomenljivo pomignil, češ, tu sva – kot da bi ju bilo v praznem lokalu mogoče spregledati. Cmok v grlu je vzhajal kot testo; tik preden sva prisedla, je grozil, da se bo razpočil. Kaj počnem tu? sem se vprašala, ko sem sedla zraven Tajde – na varnostni razdalji. Sicer sem imela najboljši namen sedeti v varnem zavetju svojega soproga, vendar sta najina potencialna ljubimca očitno pripravila drugačen scenarij in naju samovoljno posedla narazen. Med uvodnimi frazami smo se previdno ogledovali – kot psi, ki se gonijo. Prvo razočaranje je bilo nekako pričakovano: podoba s fotografije je bila nekaj svetlobnih let stran od realnega stanja. Miloš je imel namreč nekoč lase, pas in bleščeč nasmeh, Tajda pa privzdignjene veke, labodji vrat in prsi v višini podpazduhe. Saj ne rečem, vsi se staramo. Toda pričakovanja so bila vseeno velika.

Spili smo prvo pivo. Pa drugo. Pogovor je nekako stekel in z Maretom sva izvedela, da imata Miloš in Tajda pri tovrstnem navezovanju stikov že nekaj kilometrine. In tudi pri posteljnih izmenjavah partnerjev. Pravzaprav sta izkušena svingerja, že odkar je njun prvi sin dopolnil šest mesecev in se jima je zahotelo korenite spremembe (mar obstaja kaka korenitejša sprememba od rojstva otroka?).

Med opisovanjem njunih avantur z naključnimi in načrtno najdenimi pari – v pol ure sem jih naštela 28 na 33 lokacijah, med katerimi so prevladovale savne, ki so očitno glavna zbirališča za skupinske spolne seanse  – mi je Tajda, ki je v celoti prevzela nadzor nad položajem, nonšalantno položila roko na stegno. V naslednjem hipu sem čutila, kako me pod mizo z druge strani po gležnju boža neznano stopalo. Otrpnila sem in v Mareta uprla hrepeneč pogled: Prosim, stori kaj! Mimogrede sem ujela še Milošev pogled; stavila bi lahko, da se mu je v kotičkih tankih ustnic nabirala slina, ko so mu oči begale od Tajdine roke na mojem stegnu do Mareta in nazaj.

Gotovo si je predstavljal, kako jo z Maretom izmenično zadovoljujeva, medtem ko sam svoje domala konjsko orodje (tako ga je vsaj hvalisavo opisoval prek spleta) tišči vame in odrešujoče cvili. Nenadoma sem si želela samo še oddrveti domov in za veke vekov pozabiti na skušnjave, ki obsegajo kaj več kot naju z Maretom in sem ter tja kak brneč pripomoček ali dva. Zakaj bi zapletali nekaj tako prijetnega in preprostega?

"Kaj pa vidva, ljubčka, sta že kdaj probala kaj takega?" je žgolela Tajda, pohotno bolščala zdaj vame zdaj v Mareta in roko pomikala vse više po moji nogi.
"Emm … ne," je izdavil Mare in opravičujoče umikal pogled z njenega (stavim, da umetnega!) F-dekolteja. Predstavljala sem si, kako z druge strani sobe opazujem svojega soproga, kako grizlja ti bohotni dojki, in dobila mehka kolena. Tega zagotovo ne bi zmogla!

"Meni sta všeč, a smo za akcijo, oštja?" se je pridušal Miloš in stekleno bolščal vame.
"Emmm … hmmmm … torej … malo bova še razmislila in se slišimo," je zajecljal Mare in zvrnil preostanek piva, kar je bil očiten znak, da se tudi njemu mudi domov. Moj zlati soprog si očitno ravno tako ni mogel predstavljati, da bi me osrečeval kdo drug kot on s svojim monogamnim penisom, ki eksperimentira edinole takrat, kadar v pijanem stanju poskuša s curkom urina zadeti lestenec na stropu hodnika.

"Prav. Očitno nista prišla seksat, ampak filozofirat," je zamomljala Tajda in užaljeno umaknila roko z moje noge. Najbrž je računala s tem, da bova pokleknila že po prvem srečanju. No, tisto pivo smo vendarle skupaj spili do konca. In potem še eno. Pravzaprav smo se po tistem, ko smo jasno in glasno ugotovili, da sva se z Maretom prenaglila in da takšni podvigi niso za naju, pošteno nasmejali.

Z Milošem in s Tajdo smo še zdaj dobri prijatelji. Vsakič, ko se srečamo, sta bogatejša za najmanj eno swingersko izkušnjo, s katero naju nasmejita, zgrozita in ja, celo vzburita. Midva z Maretom pa, odkar ju poznava, ne hodiva več tako pogosto v savne in bazene. Zdaj namreč veva, kaj se dogaja v tistih skrivnih kotičkih, kjer namesto litrov klora plavajo litri … no, pa kaj bi o tem. Naj vsakdo uživa po svoje, da bo le za vse dovolj.


Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

seks , swinganje

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.