Letos bo pust na vrata potrkal zgodaj in spodobi se, da v tem času pripravimo tudi kakšno odlično pustno sladico, ki bo na obraze naših najdražjih pričarala široke nasmehe. Najboljši so seveda krofi. Nekoč so bili obvezno ocvrti in okrogli z lepimi obročki, danes pa so popularni tudi taki iz pečice.
Jajce, kokosov sladkor in vaniljev sladkor penasto umešamo. Primešamo maslo, jogurt in limonov sok. Postopoma dodamo še suhe sestavine. Moko, kakav in pecilni prašek najprej zmešamo v posodi. Mešamo tako dolgo, da zmes postane homogena. Krofe pečemo v pekaču za ameriške krofe ali pekaču za mini potice. Maso v modelčke napolnimo le do polovice, saj med peko biskvit naraste. Pečico vklopimo na ventilatorski program in nastavimo na 170 °C. Pečemo približno 15 minut. Ko se ohladijo, jih lahko prelijemo s čokolado, ki jo stopimo na srednjem ognju nad parno kopeljo. Po vrhu jih lahko posujemo s poljubnimi dodatki.