Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Značilnosti in posledice nezvestobe


(stran 6 od 6)Anina zgodba

"Moj mož je bil več kot deset let zelo predvidljiv, tako rekoč mož navade. Zaradi tega sva se celo prepirala, saj sem si želela, da bi bil bolj spontan. Njegov značilen dan je bil prihod iz službe ob 17. uri, večerja ob 18.30, temu pa je sledilo spremljanje poročil in dremanje pred televizijo. Ob 22. uri je že trdno spal. Sobotni večeri so bili zapolnjeni z večerjo in kinom. Nekega dne se ni počutil dobro in prepričala sem ga, da je odšel na temeljit zdravniški pregled. Zdravnik mu je svetoval hujšanje in rekreacijo. Za rojstni dan sem mu podarila letno karto za fitnes klub. Tja se je odpravil zelo nerad, največ enkrat na teden, vendar sem ga prepričala, da ga je zavoljo zdravja začel obiskovati dvakrat na teden.

Čez dva meseca je postal drug človek. Začel se je zdravo prehranjevati in priznal je, da se počuti veliko bolje. Tudi njegov zunanji videz se je zelo izboljšal in v telovadnico je hodil skoraj vsak dan. Po pravici povedano, sem začela pogrešati podobo spečega moža pred televizijo. Sčasoma je začel prihajati domov nenavadno pozno. Tudi najini sobotni filmski večeri so postajali preteklost. Nič nisem rekla, mislila sem, da ga bo to navdušenje minilo. Nato sem nekega dne v žepu njegovih hlač našla kondom. Bila sem šokirana, saj nisem pomislila, da bi me bil moj mož sposoben prevarati. Tega nisem nikomur povedala, prav tako ne vem, kaj naj naredim. Prepričana sem, da me vara, najverjetneje s kakšno žensko iz fitnes kluba. Še vedno mu nisem povedala, da vem, saj si življenja brez njega preprosto ne morem predstavljati."

Janez pripoveduje

"Z ženo sva imela zelo dobro seksualno življenje. Poročena sva bila petnajst let in še vedno sva seksala trikrat na teden. Vse se je začelo, ko sem izgubil delo. Nismo imeli veliko denarja, računi so se kopičili in zaman sem iskal novo delo. Priznam, da se je zaradi tega zmanjšalo tudi moje samospoštovanje. Ni mi bila všeč zamisel, da me mora vzdrževati moja žena, vendar službe preprosto nisem mogel najti. Tedaj je povsem zamrlo tudi najino seksualno življenje. Najprej je bilo tako po moji krivdi. V svojem domu se nisem več počutil kot 'moški', bil sem v skrbeh in pod nenehnim pritiskom.

Potem je žena nenadoma začela z izgovori. V posteljo je začela hoditi pred mano, z izgovorom, da mora naslednje jutro zgodaj vstati zaradi službe. Ali pa je prišla domov in razlagala, kako izčrpana je. Ko sem se ji v postelji približal, se je začela izmikati. Čez nekaj mesecev sem sedel in se želel z njo pogovoriti, kaj je v resnici narobe v najinem odnosu. To, da sem bil nekaj mesecev nezaposlen, ne bi smelo uničiti petnajstletnega zakona, sem ji rekel. Planila je v jok in mi priznala, da je v službi spoznala moškega in se vanj zaljubila, da tega ni iskala, ampak da se je kar zgodilo. Prosila me je, če se lahko ločiva na miren način."

Mojčina zgodba

"Z možem sva imela dobro spolno življenje. Po tolikih letih, ko sva bila skupaj, je bilo naravno, da sva eksperimentirala z različnimi tehnikami, vendar nikdar s pretirano nenavadnimi. Lani je mož kupil računalnik in postal z njim tako rekoč zasvojen. Na to nisem bila pozorna, mislila sem, da je zanj dobro, če si je našel konjiček, ob katerem uživa in si širi obzorja. Kmalu pa se mi je zazdelo, kot da nisem več poročena, saj se je mož dobesedno zaljubil v računalnik ter na internetu preživel ure in ure. Neke noči sem ga našla za računalnikom ob gledanju pornofilma. Dejal je, da ga je naključno našel. Nisem mu verjela, v zadnjem času je bil namreč preveč vztrajen glede preizkušanja novih seksualnih tehnik - stalno me je želel privezovati na posteljo. Te nore ideje je dobil na internetu.

Nekega dne, ko je bil v službi, sem prižgala njegov računalnik in pogledala, katere internetne strani je shranil med najljubše. K sreči je hranil svoje zapiske in gesla v zvezku ob ekranu. Prijavila sem se in kliknila njegovo elektronsko pošto. Tedaj se je začela moja nočna mora. Našla sem odvratna e-sporočila neznane ženske, v katerih mu je pisala o njunem neverjetnem seksu, o tem, da ne more dočakati njunega srečanja na običajnem mestu, kjer bosta poskušala nove igre. Bila je v 'sado-mazo' varianti. Nisem mogla verjeti, kakšna trapa sem bila! Kako da nisem ugotovila, da ni bil navdušen nad računalnikom, ampak da je imel ves ta čas afero z resnično osebo! Ko sem mu povedala o svojem odkritju, je dejal, da jo je srečal v neki klepetalnici in da je ena stvar sledila drugi. Vložila sem tožbo za ločitev."Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd