Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Meditacija in vizualizacija z BWE


(stran 3 od 3)Dvignite se k ljubezni in sočutju

Kar nekaj časa traja, preden spremenimo svojo vibracijo, saj smo bili dolgo na istem mestu lestvice. Zato je pomembno, da se čim bolj zavedamo, da ima vsaka stvar dve plati. Potrebno je dejavno iskanje pozitivnega, nato pa mu je treba dajati moč. Drug drugega z ljubeznijo opomnimo na to, da razmišljanje, govorjenje in poslušanje negativnih stvari utrjuje nizko frekvenco.

Ljubezen ima najvišjo vibracijo in vsak med nami že ima ali pa lahko najde nekaj/nekoga, ki ga ljubi. Zalivajmo ljubezen do bližnjega, do vseh živih bitij, saj bo to koristilo obojim. Zavestno se odrekajmo sovraštvu, zameri, strahu in drugim čustvom z nizko vibracijo ter gojimo ljubezen.

Nedavno so znanstveniki ugotovili, da ima najvišjo vibracijo sočutje. Kadar sočustvujemo, so naši možgani pod napetostjo gama valov. Ti imajo najvišjo frekvenco med vsemi možganskimi valovi, poleg tega pa še eno nadvse pomembno lastnost: povezujejo vse naše možganske centre. To pomeni, da možgani delujejo uravnoteženo, da so nam dostopne vse informacije, ki jih znamo tudi uporabiti. Smo pretočni. So-čutimo lahko v sebi, ko molimo za bitja v stiski, še učinkoviteje pa je, če zanje tudi kaj naredimo. Dotik, objem in spodbudna beseda so najboljši prenosniki pozitivnih vibracij. Objemajmo se in se povežimo na višji frekvenci.


Širite pozitivno energijo

Veliko ljudi je že spoznalo zdravilne učinke tovrstnih meditacij, drugi pa so še skeptični, saj jih nihče ni naučil, da lahko upravljajo s svojimi možgani in z energijami. V materialnem svetu, ki poka po šivih, je bila meditacija tabu, ljudje, ki so meditirali, pa so veljali za čudake. Edini dokaz, da zadeva deluje, je v tem, da jo preizkusimo in se začnemo zanašati na to, kar nam sporoča višji jaz. Potem moramo o tem le še poročati drugim, da se bodo tudi sami odločili za novo pot v svojem življenju.
Nekaj desetletij stara raziskava je dokazala, da se v skupnosti, v kateri meditira samo en odstotek prebivalcev, kriminaliteta znatno zmanjša. Vsakdo, ki meditira, namreč oddaja pozitivno energijo v bazen energij, v katerem bolj ali manj uspešno plavamo. Spodbujajmo drug drugega in opazujmo učinke. Najprej jih bomo zaznali pri sebi, nato pri bližnjih in naposled … v družbi. Stari načini dvigovanja vibracij niso več učinkoviti, čas je za nove!


Vivina delavnica z družinsko terapevtko Sabino Šilc

Z BWE DO SREČE IN USPEHA V ŽIVLJENJU

Revija Viva skupaj z družinsko terapevtko Sabino Šilc ter spletnima stranema potobilja.si ter bwe.si organizira popoldansko delavnico s tehniko urejanja možganov BWE (angl. Brainwave entrainment – BWE). Na delavnici se boste podrobneje spoznali z BWE – kako deluje in na kakšne načine ga lahko uporabljate ter spoznali njegovo delovanje ob enourni vodeni meditaciji – prvi slovenski BWE meditaciji z naslovom Meditacija obilja. Sabina Šilc bo na voljo tudi za vsa vprašanja o uporabi BWE za različna področja življenja, na delavnici pa bo mogoče kupiti tudi CD-je z BWE za različno uporabo.

KDAJ 10. november
TRAJANJE od 17.30 ure do 20. ure
KJE Litostrojska cesta 52, 1000 Ljubljana
PRIJAVE (01) 300 59 22 nives.pustavrh@studio-moderna.com
CENA za naročnike revije Viva je cena 20 €, redna cena pa 35 €


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd