Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Meditacija in vizualizacija z BWE


(stran 2 od 3)


Z vizualizacijo podprite delovanje možganov

Naš um ne razlikuje med resničnostjo in vizualizacijo, zato se bo vaše nevrofiziološko stanje umirilo, vaša vibracija pa izboljšala, tako da se bo zdelo, kot da vse to v resnici doživljate. Poslušanje BWE ob hkratni vizualizaciji bo pomagalo do ustreznega možganskega delovanja. Ker boste to vajo ponavljali vsak dan, se bo stresna fiziologija sčasoma umirila, v vaše življenje pa se bodo vrnile barve.

Vizualizacija za pozitivna čustva
  • Z  vsemi čuti začutite svoj prostor pod soncem. To je povsem vaš, varen kraj, kraj, kjer je vse tako, kot mora biti, kjer je vse v ravnovesju. Predstavljajte si prelepo naravo, prisluhnite pticam in šumenju vetra, občutite, kako vam veter mrši lase, sonce pa vas prijetno greje. Uživajte v vonju cvetja, sivke, borovcev, morja. Nikamor se vam ne mudi. Svoj prostor pod soncem doživite v vsem njegovem obilju.
  • Sprehajajte se in s polnimi pljuči zajemajte to lepoto.
  • Predstavljajte si, da v roki držite vrvice petih balonov.
  • Pomislite, katero negativno čustvo vas preveva, in se odločite, da ga boste odstranili iz svojega življenja. Določite mu barvo. Potem se odločite, s katerim pozitivnim čustvom želite nadomestiti negativno čustvo. Narava ne pozna vakuuma, prazno mesto hitro napolni, zato se sami odločite, kaj naj bo tam. Nato obema čustvoma določite barvo. Recimo, da vas je strah prihodnosti, ta strah pa se vam zdi rjavkasto zelen. Strah želite nadomestiti z notranjim mirom, ki je za vas turkizno moder. Predstavljajte si, da iz vsake celice telesa vpihujete v balone to rjavkasto zeleno barvo. Z vsakim dihom v vse celice vsrkavajte turkizno barvo. To ponavljajte toliko časa, da bodo vsi baloni napolnjeni z rjavkasto zeleno barvo, vse vaše celice pa turkizne barve. Tedaj se odločite, da boste balone izpustili v vesolje, v nepovratno. Počasi razklepajte dlan in opazujte, kako se baloni dvigajo in postajajo vse manjši, dokler ne bodo le še pikice in naposled popolnoma izginili.
  • Vajo sklenite s sprehodom po svojem prostoru pod soncem, nato pa se poslovite in s sabo odnesite samo ta novi občutek. Čez dan večkrat naredite nekaj takih "obarvanih dihov" – vse do naslednjega obiska svoje zdravilne oaze.
  • Vajo z istim čustvom opravljajte, dokler se ne zavihtite na višje mesto vibracijske lestvice.

Vizualizacija za ljubezen
  • Med poslušanjem pomirjajočih BWE-valov vizualizirajte svoje srce. Ni treba, da ste pri tem anatomsko korektni. Zadošča, da tam vizualizirate svetlobo.
  • Najprej razširite to svetlobno polje tako, da vas v celoti ovije. Začutite mir ter ljubezen do sebe in vseh živih bitij.
  • Zatem vizualizirajte osebo ali žival, za katero vemo, da potrebuje našo ljubezen, in ji to energijo pošljite v srce. Z ljubeznijo lahko ovijete tudi ves svet, vsa živa bitja. To delajte toliko časa, da začutite, da je dovolj.
  • Vrnite se v svoje srce. Ozavestite, kje ste, pretegnite se in se vrnite v vsakdan.
Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd