Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Ko se srce vname za mlajšega


(stran 3 od 3)


MELANIE GRIFFITH

Mlajši, a zrel

Ko se je Melanie Griffith usodno vnela za Antonia, je imela za seboj najrazličnejše izkušnje. Hčerka Tippi Hedren, ene izmed Hitchcockovih muz, je pri filmu debitirala že s šestimi leti, ko jo je režiser sklenil predstaviti kot miniaturno kopijo njene mame. Pri štirinajstih se ji je zazdelo, da mora zapustiti mamino gnezdo - ranč z eksotičnimi živalmi, kjer je živela z maminim tedanjim soigralcem, 22-letnim Donom Jonsonom. Ko sta se poročila, ji je bilo osemnajst let, ob ločitvi jih je imela devetnajst. Pijančevanje in mamila so bili vsakdanji gostje, in ko jo je pri triindvajsetih letih na bulvarju Sunset povozil avtomobil, so zdravniki rekli, da bi bila zagotovo mrtva, če ne bi bila tako zelo pijana.

Zakonski brodolomi
Kljub burnim epizodam je visoka svetlolaska z otroško zvenečim glasom že leta 1975 naredila močan vtis s filmom Night Moves. Sledilo je zatišje, ki je trajalo do leta 1984, ko je nastopila v glavnih vlogah v filmih Body Double in Something Wild. Vloga v filmu Mika Nicholsa Zaposleno dekle ji je prinesla slavo, saj so njenemu igralskemu talentu pripisali kar oskarjevski kaliber. Kmalu zatem se je odločila za zdravljenje na kliniki za razstrupljanje Hazelden, obenem pa se je vnovič vdala svoji drugi "odvisnosti" in se leta 1989 vnovič poročila z ozdravljenim Jonsonom. Polom filma Bonfire of the Vanities je preživela tako, da si je dala povečati prsi. Zakon tudi tokrat ni bil uspešen - nenehno sta se prepirala, celo v javnosti, napovedovala ločitev, se nekajkrat premislila in naposled dokončno razšla. Melanie in Donu Jonsonu se je rodila hčerka Dakota. Med zakonoma z Jonsonom je bil Melaniejin izbranec Steven Bauer, sad njune ljubezni pa je sin Alexander.

Sreča z mlajšim?
Leta 1995 je Melanie Griffith snemala komedijo Two Much words, coincidentally, v katerem je bil njen soigralec Antonio Banderas. Tri leta mlajši španski igralec, ob čigar pojavi so ženske omedlevale, tako kot nekoč ob zvezdniku nemega filma, Rudolphu Valentinu, ki tedaj ni osvojil samo Hollywooda, temveč kar ves svet in zlasti žensko občinstvo, je očaral tudi Melanie, kaj hitro pa je bilo povsem jasno, da se ji je zasidral globoko v srce. K sreči ga je tudi ona povsem prevzela in dotlej zvesti Antonio se je nesmrtno zaljubil. Ločil se je od žene, igralke Ane Leza, s katero sta bila skupaj osem let. Z Melanie sta šokirala oboževalce in starše, romanco pa sta okronala s poroko, do katere je prišlo maja 1996. Septembra se jima je rodila hčerka Stella del Carmen.

Latinski ljubimec Antonio Banderas
Čeprav se ga držita sloves in podoba latinskega ljubimca, je Banderas že zelo zgodaj ponudil veliko več. Njegovo kariero sta usmerjala klasična igralska izobrazba in znanje borilnih veščin, ki sta mu omogočila briljantne nastope v kontroverznih vlogah. Za mnoge neverjetna telesna privlačnost in energičen igralski slog sta se izkazala kot magična formula, s katero niza uspeh za uspehom.Že v rani mladosti je dobro vedel, kaj hoče, in ni izgubljal časa na stranpoteh. Iz njegovih predameriških let se moramo spomniti Almodovarjevih filmov Ženske na robu živčnega zloma in Labirint strasti, v katerih je Banderas odlično oblikoval svoje prve filmske vloge. Iz zadnjega desetletja so nepozabni filmi The Mambo Kings, Philadelphia, Evita, The Mask of Zorro in Crazy in Alabama, kjer nastopata skupaj z Melanie, režijo pa je podpisal kar sam. Spričo njegove uspešne življenske poti in menda tudi siceršnje zrelosti bi soprogi Melanie lahke mirne duše priznali, da ji je uspelo osvojiti pravega moža, in ne fantiča, čeprav o tem verjetno ni niti najmanj razmišljala, ko mu je podarila srce.
Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd