Za dan žena in materinski dan po darilo na pošto

Večglasna LX-voščilnica – Slakov Čebelar, 3,89 €.
Večglasna LX-voščilnica – Slakov Čebelar, 3,89 €.

Hvala za vašo dobroto in ljubezen, drage mame, babice, žene in dekleta. Mesec marec nam ob prvih pomladnih cvetovih prinaša tudi dva praznika, posvečena nežnejšemu spolu.

Dan žena je mednarodni praznik, ki ga ženske 8. marca praznujejo v več kot 100 državah. Prvič so ga na pobudo Clare Zetkin, nemške borke za pravice žensk, praznovali leta 1911 v Avstriji, Nemčiji, Švici in na Danskem; v Sloveniji pa so dan žena tega leta praznovali v Trbovljah.

Praznovanje materinskega dne izhaja iz ZDA, kjer ga praznujejo vse od leta 1910. V Evropi so dan, posvečen materam, začeli praznovati po 1. svetovni vojni. V Sloveniji po 2. svetovni vojni zaradi takratne politične ureditve in praznovanja dneva žena materinskega dneva nismo praznovali. Danes pa ga ponovno praznujemo.  

V vsakodnevni rutini se pogosto izgubimo ter pozabimo na tiste, ki nam veliko pomenijo in brez katerih si težko predstavljamo naš vsakdan. Zato izkoristite priložnost in z majhno pozornostjo polepšajte dan damam, ki vam veliko pomenijo.

Obiščite pošto in pošljite voščilnico ali izberite lepo darilo

Vašo ljubezen in hvaležnost lahko izkažete z lectovim srcem, bombonjero, zapestnico Crucciani, ročno uro »TIME 2U«, modno torbico, zgoščenko s klasično ali zabavno glasbo, setom toaletnih torbic … Ko potrebujete darilo za vaše najdražje, je pošta pravi naslov za vas. Na enem mestu boste našli tudi ustrezno darilno vrečko ali darilno škatlo za vaše darilo.

Voščite ob dnevu žena in materinskem dnevu z LX-telegramom

Izberite privlačno LX-darilo in lepo LX-voščilnico in se zahvalite vašim ženam, mamam, babicam in dekletom za njihovo dobroto in ljubezen. Podarite bombonjero Lindt ali Bajadera, čokolado Gorenjka, lectovo srce, darilni bon Term Krka, Lisce ali bon za izdelavo osebnih poštnih znamk, presenetite lahko tudi s penino, na izbranih poštah pa celo s svežim cvetjem. V ponudbi LX-voščilnic lahko izbirate tudi med glasbenimi voščilnicami z različnimi lepimi melodijami, kot je Straussov valček Na lepi modri Donavi za ljubitelje klasične glasbe ali Slakov Čebelar za ljubitelje narodno-zabavnih melodij.
Info & naročila: telegrami.posta.si, 080 14 10 in na najbližji pošti.


Obiščite tudi novo spletno trgovino MojPaket

V novi spletni trgovini MojPaket boste našli bogato ponudbo ženskih, moških in otroških oblačil, izdelkov za dom in vrt … Obiščite MojPaket.si in se prepričajte o pisani ponudbi.

 
Pomlad prihaja tudi na vašo osebno poštno znamko!

Ob dnevu žena in materinskem dnevu lahko izkažete ljubezen in hvaležnost tudi z osebno poštno znamko.

Na spletni strani posta.si poiščite akcijo POMLAD. Za priznanje 20-odstotnega popusta ob spletnem naročilu vpišite v polje Geslo besedo Sonce in z nekaj kliki oblikujte in naročite svojo poštno znamko. Pri naročilu po e-pošti na naslov osebne.znamke@posta.si je treba geslo zapisati v sporočilo.

Popust velja za spletna naročila in naročila, oddana po e-pošti, od 1. marca do 31. maja 2014. Popust velja pri naročilu najmanj 20 osebnih poštnih znamk. Akcijski popust in ostali popusti se ne seštevajo.

Info in naročila na posta.si in osebne.znamke@posta.si.


Galerija

Večglasna LX-voščilnica – Slakov Čebelar, 3,89 €.

Sveža orhideja v epruveti, 7,50 €. Orhidejo lahko pošljete kot darilo z LX-telegramom.

Moji mamici.Simpatične pesmice slovenskih pesnic in pesnikov. Akcijska cena 4,99 € ( prej 9,90 €). Akcija traja od 1. februarja do 31. marca 2014 oz. do razprodaje zalog, če bodo te razprodane prej kot v navedenem obdobju.

Ročna ura »TIME2U«, 16,99 €.

Set toaletnih torbic 1/4, na voljo tudi v črno-beli kombinaciji. Akcijska cena 14,99 € (prej 21,90 €). Akcija traja od 1. februarja do 31. marca 2014 oz. do razprodaje zalog, če bodo te razprodane prej kot v navedenem obdobju.

Modna ženska torbica Exlusiv Akcijska cena 20,99 € (prej 24,00 €). Akcija traja od 1. do 31. marca 2014 oz. do odprodaje zalog, če bodo te razprodane prej kot v navedenem obdobju.

Modna ženska torbica Trend Akcijska cena 17,39 € (prej 19,60 €). Akcija traja od 1. do 31. marca 2014 oz. do odprodaje zalog, če bodo te razprodane prej kot v navedenem obdobju.

DARILNI SET, lonček iz porcelana, žlička in bambusov podstavek. 9,99 €.

Gorazd Kalan

mag. Gorazd Kalan dr. med. spec. pediatrije

Roman Paškulin

dr. Roman Paškulin dr. med. terapevt medicinske hipnoze


Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki