Decembra v Polikliniki Libertas Elit ceneje do lepšega nasmeha. Do 52-odstotni prihranek pri vstavitvi zobnih vsadkov – implantatov.

V življenju poleg številnih čudovitih trenutkov doživljamo tudi nekatere nevšečnosti – med drugim tudi težave z zobmi. Manjkajoči, boleči, okrušeni, oboleli zobje nas pogosto ovirajo pri vsakdanjem življenju.

Vabljeni le streljaj od slovenske meje, v Zagreb, v vrhunsko zobozdravstveno polikliniko:
ugodneje do lepega nasmeha!

Poliklinika Libertas Elit je zasebna specialistična zobozdravstvena ustanova, ki združuje:


V skoraj dveh desetletjih delovanja smo vzpostavili zaupanja vredno ustanovo, ki več kot zadovoljuje potrebe naših pacientov. Navadili so se namreč na dejstvo, da so obiski pri nas prijetne in predvsem neboleče izkušnje, ki jih spremljajo dostopne cene, uporaba vrhunskih materialov in kakovostne storitve.

Da si boste še pred vstopom v novo leto zagotovili prenovljen nasmeh po dostopni ceni, vam do konca novembra ponujamo implantate po 52 odstotkov nižjih cenah, kar pomeni samo 499 € za vsadek in poseg.
Protetika in implantologija sta eni naših najpomembnejših in najopaznejših dejavnosti, saj resnično vračata nasmeh na obraze naših pacientov.

Pohitite in si zagotovite vrhunske storitve po še posebno prijazni ceni! Kliknite tukaj ali pokličite 031 600 550 ter si nemudoma zagotovite svoj termin za brezplačen prvi pregled!


Pri nas cenimo vaš čas –vse zobozdravstvene storitve pod 1 streho.

So vas specialisti že kdaj pošiljali na različne preiskave, ste hodili od vrat do vrat in se povrhu srečevali z dolgimi čakalnimi vrstami? Pri nas se vam to ne bo zgodilo.Poliklinika Libertas Elit namreč pod eno streho združuje vse potrebne zobozdravstvene storitve:


Po zaslugi dobro organiziranega sodelovanja med oddelki je čas zdravljenja precej krajši, saj lahko v enem dnevu opravite storitve, za katere bi sicer potrebovali najmanj nekaj tednov.

Vaši zobje zahtevajo zobozdravstveno obravnavo, potrebujete posamezen vsadek, novo protezo, keramično krono ali beljenje zob? Naši specialisti vas bodo pregledali in brezplačno svetovali, zato izkoristite priložnost in se še ta mesec dogovorite za brezplačen pregled.

Za več informacij in termin kliknite tukaj

Povrnite si veselje do smeha in podarite iskren, predvsem pa popoln nasmeh s pomočjo Poliklinike Libertas Elit.
Galerija
Veronika Podgoršek

dr. Veronika Podgoršek psihoterapevtka

Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Zdravka Koman Mežek

Zdravka Koman Mežek dr. med. spec. ginekologije

Vsi Viva strokovnjaki