Nad glavobol z medicinskim pripomočkom Cefaly®!

Vir energije in dobrega počutja

Če se pogosto srečujete s stresom, glavoboli in migrenami, z vrtajočo, stiskajočo, utripajočo, tudi težko vzdržno bolečino, jo odslej lahko odpravite na nov, človeku prijazen način, ki ne zahteva uporabe zdravil. Podobno kot masaže, akupunkture, tehnike sproščanja, tudi medicinski pripomoček Cefaly® odpravlja bolečine.

Cefaly® je sodoben medicinski pripomoček za kranialni TENS. Prilagojen je za uporabo nad prvo vejo trovejnega živca, njegova prednost je v enostavni uporabi, lahki ter praktični obliki in v dovršeni pomanjšani elektroniki.

Učinkovit je lahko pri obravnavi akutnega glavobola, še bolj pa pri preprečevanju kroničnega, kjer z redno in dolgotrajno uporabo omogoča zmanjšanje porabe zdravil.

Dolgotrajna uporaba obljublja manjše število napadov, manj intenzivno bolečino ali celo prekinitev glavobolov, vse to pa dviga splošno počutje in kakovost življenja ter nenazadnje prispeva k bistveno manjši ravni stresa, ki ga povzročajo tako napadi glavobolov kot strah pred njimi.

Na voljo v lekarnah, Sanolaborju in ostalih specializiranih prodajalnah z medicinskimi pripomočki.

Informacije:
www.cefaly.si
info@medis-m.si
Tel.: 02 460 53 87

Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Gorazd Kalan

mag. Gorazd Kalan dr. med. spec. pediatrije

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Vsi Viva strokovnjaki