Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Lepotne korekcije z ličenjem


(stran 3 od 3)


Sijoče oči

"Narisali" jih boste, če boste namesto črnega uporabili belo črtalo ali eye liner. Svetla senca na veki, denimo smetanove ali svetlo marelične barve, bo oči naredila bolj sveže.


Podočnjaki

O tem smo že veliko pisali. Zakrijete jih s korektorjem, ki naj ne bo preveč suh in gost, saj bi takšen poudaril gubice okoli oči. Barva korektorja je odvisna od podočnjakov; najlažje jih boste prekrili z rumenkastim korektorjem; seveda nimam v mislih živo rumene barve!

Zakrivanje kapilar

Če kapilare niso zelo opazne, jih boste prekrili že z nekoliko bolj prekrivnim pudrom. Če so zelo opazne, uporabite korektor v svetli barvi pistacije; s prsti ga v tankem sloju nanesite na predel, ki ga želite prekriti, čez pa nanesite še puder v barvi kože. Z zelenkastim odtenkom boste nevtralizirali rdečo barvo kapilar.


Sveža polt

Pozimi je koža videti utrujena, ker je izpostavljena velikim temperaturnim razlikam in suhemu zraku, poleg tega pozimi veliko manj pijemo. Za svež videz uporabite tekoči puder, ki pa naj ne bo mat, ker mora koža sijati. Uporabite pudre, ki vsebujejo snovi, ki odbijajo svetlobo in koži podelijo sijoč videz.

Obvezno poudarite ličnice, najboljše so mastne sence, ki jih nanesete s prsti. Barva naj ne bo temna; izberite marelično, rožnato, morda celo zlat odtenek, vsaka od barv pa lahko vsebuje bleščeče delce (ne bleščice), ki bodo koži podelili kovinski videz in svežino. Na veke in ličnice s prsti nanesite tanek sloj navadnega vazelina.
Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd