Skrivna pot do zdravja in dobrega počutja

  • UR
  • sreda, 19. oktober 2011

Raziskave so dokazale, da se posledice nezdravega življenjskega sloga odražajo na našem telesu in zdravju v obliki prekomerne telesne teže, visokega pritiska in stresa. Žal se nas mnogo ne zaveda, kako majhne spremembe v življenju so potrebne za veliko dobrobit našega zdravja in počutja.

Prisluhnimo svojemu telesu

Stres, sodoben hiter način življenja in visok delež telesne maščobe so med glavnimi dejavniki za bolezni srca in ožilja, diabetes ter nekatere oblike rakavih obolenj. Prav tako je večji del tako imenovanih "modernih bolezni" povezanih z neprimernim deležem telesne maščobe. Zato prvi korak naredimo že, če svoje telo podrobno spoznamo, mu prisluhnemo in pustimo, da nas vodi njegov glas.

Uživajmo zdravo hrano

Naslednja stopnička do zdravja je zdrava prehrana, v več manjših obrokih in določenih časovnih obdobjih. Če temu dodamo še redno telesno aktivnost in sprostitev, je naš recept za dobro počutje popoln.

Ste že slišali za bližnjico do dobrega počutja?

V salonih Figura Bella poznamo to skrivno formulo in jo z velikim uspehom koristimo / razkrivamo in tako našim obiskovalkam pomagamo do zdravja, lepo oblikovane postave in dobrega počutja / za zdravje in dobro počutje naših obiskovalk.

Termoterapija FiguraMAX

FiguraMAX je aktivna terapija, ki se izvaja na 37 stopinjah Celzija. Med slednjo v termokabini FiguraMAX s prilagojenimi vajami na enostaven način oblikujemo in krepimo celo telo. Dodatna prednost termokabine je, da se lahko posvečamo tudi tistim delom, ki potrebujejo našo posebno pozornost (trebuh, zadnjica, stegna …).

Vaje v termokabini FiguraMAX izvajamo leže, na udobni blazini, prilagajamo pa jih teži, letom, kondiciji in zdravju vsake posameznice. Ker vadimo v kabini, ogrevani na 37 stopinj Celzija, želen rezultat dosežemo hitreje in z manj truda.

Terapija z obogatenim kisikom PeauMAX

Vadbi v termokabini FiguraMAX sledi terapija z obogatenim kisikom PeauMAX, med katero je koža izpostavljena zraku z višjo koncentracijo ozona. To povzroči odpiranje por in pospešeno izločanje odpadnih snovi iz telesa. Terapija deluje na srednje zahteven celulit, tako da tkivo postane čvrsto, poleg tega pa odpravlja tudi težave, povezane z zastajanjem tekočine. Po napornem delovnem dnevu je ozonoterapija preverjeno božanska izbira!

Prednosti Figure Bella:
  • Časovna učinkovitost: vadbeni del traja le 30 minut, zato je vadba idealna tudi za tiste, ki imajo vedno premalo časa. Zaradi vadbe v termokabini FiguraMAX, ogrevani na 37 stopinj Celzija, je uspeh dosežen mnogo hitreje, kot sicer.
  • Dobro počutje in izboljšane psihofizične sposobnost: sprostitveni del v kabini z obogatenim kisikom PeauMAX stimulira imunski sistem, pospeši izločanje strupov iz telesa, pozitivno vpliva na zbranost in odpravlja utrujenost.


Galerija
Zlatko Fras

dr. Zlatko Fras dr. med. spec. internist

Postavi vprašanje

Petra Može

Petra Može univ. dipl. soc. del.

Postavi vprašanje

Zarja Đotišini

Zarja Đotišini indijska astrologija

Vsi Viva strokovnjaki