Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Nore ponudbe vsak dan!

Ponudbe na www.kolektiva.si do 90 % ceneje!

Si želite več uživati in pametneje? Namesto, da za masažo, kosilo ali druge storitve plačate polno ceno, lahko prek spletne strani www.kolektiva.si to dobite za 50 % do 90 % ceneje! Več kot nas bo, bolj ugodne in bogatejše bodo tudi ponudbe. V kolektivi je moč!
Vsak dan na spletni strani www.kolektiva.si dodajajo nove, zanimive in privlačne ponudbe z norimi cenami. Izbrana ponudba je lahko od 50 % do 90 % cenejša!


Najprej mora ponudba uspeti – to pomeni, da se mora zbrati dovolj uporabnikov za eno ponudbo. Ko je dovolj uporabnikov za eno ponudbo, se ponudba zaračuna, sicer se ne plača ničesar.


Pričakujte nore cene masaž, kozmetičnih tretmajev in drugih wellness storitev, jedi in kosil, tečajev, nastanitev v hotelih, potovanj in še in še ...


Velikokrat se kuponi razprodajo v nekaj urah, zato je pametno pohiteti!


Vsak nakup na spletni strani www.kolektiva.si je 100 % varen, saj uporabljajo vse najnovejše prijeme za varnost nakupov preko spleta. Vsako ponudbo lahko plačate z naslednjimi karticami: Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa, Diners.


Pridružite se! In tako prispevajte k moči vseh, ki si želijo boljših popustov, ter omogoči sebi in drugim prosto pot do izjemnih ponudb. Zato se pridružite čim prej!


Pridružite se skoraj 15.000 kolektivcem, ki vas vabijo, da skupaj odprete nove možnosti za nore popuste v vašem mestu – v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Kopru ali Celju.


Če se prijavite zdaj, lahko sodelujete v nagradni igri in se potegujete za super nagrado – multimedijski tablični komunikator Samsung Galaxy Tab.

Promocijsko besedilo


Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

internet , lepota , masaža , kozmetika , kosilo , potovanja , nakupovanje , hotel , nakupovalni nasveti , trgovina , nagradna igra , wellnes , spletno nakupovanje , ugodnosti , popusti , kupon

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.