Dobrodelna praznična obdaritev otrok iz socialno šibkega okolja

  • ponedeljek, 10. december 2012
(Foto: Dreamstime)

Velik Utrip za Mala Srca

Fundacija Utrip humanosti je v letu 2012 z najrazličnejšimi dobrodelnimi prereditvami in aktivnostmi zbirala sredstva za štipendijski sklad za mladostnike obolele za rakom in tako za šolsko/študijsko leto podelila 12 desetmesečnih štipendij.

V okviru prazničnega utripanja pa si je zadala nov velik cilj – Velik Utrip za Mala Srca. S tem želi omogočiti, da bi to praznično utripanje čutili tudi tisti, katerim to ni omogočeno. Obdarili bodo najmlajše iz socialno šibkega okolja v Savinjski dolini, ki ga pokriva Center za socialno delo Žalec.

Skupaj s partnerji in Centrom za socialno delo Žalec bodo narisali okrog 200 nasmeškov, Dedek mraz pa bo teh 200 nasmeškov razširil do ušes s praktičnimi, lepimi, raznobarvnimi božičnimi darili.

Da pa bo ta Veliki Utrip uspel, je potrebno stopiti skupaj. Pod dobrodelno jelko Fundacije Utrip humanosti lahko položite svoja darila – igrače, šolske potrebščine, kose oblačil, nogavice, pripomočke za higieno, knjige, vse, kar bi podarili tudi svojim otrokom. S pomočjo morebitne finančne injekcije pa se bodo kupila darila, ki jih ne bo uspelo zbrati
.
Darila se zbirajo vsak delovnik do 17. decembra med 8.00 in 15.00 uro v Dvorcu Mega, na naslovu Novo Celje 9, 3301 Petrovče.

Otroke, ki so vključeni v projekt, bo Dedek Mraz obiskal na zaključnem dogodku tokratne dobrodelne akcije, in sicer na čarobni torek, 18. 12. 2012. Božično-novoletno rajanje bo zaprtega tipa in bo namenjeno zgolj obdarjenim otrokom, njihovim družinam in parterjem pri projektu.

Dodatne informacije na info@l-n.si ali 031 657 605.

Olja Repež

Olja Repež osebna stilistka (Image Consultant)

Postavi vprašanje

Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki