Čista znanost – čista lepota

  • UR
  • sreda, 26. september 2012
Nives Kafol s Tanjo Ribič in dr. Bjornom Orvarjem
Nives Kafol s Tanjo Ribič in dr. Bjornom Orvarjem (Foto: Diana Anđelić)

Nov izdelek iz linije kozmetike BIOEFFECT™

Včeraj smo na slovenskem tržišču pozdravili nov izdelek iz linije kozmetike BIOEFFECT™ in spoznali prihodnost lepe kože. BIOEFFECT® 30 DAY TREATMENT, predstavlja popolno nego zrele kože, ki je dobila navdih v znanosti, nagrajeni z Nobelovo nagrado in uporablja revolucionarno biotehnologijo.

V parfumeriji Maximarket sta si narava in znanost včeraj podali roke in napovedali svetlo prihodnost lepi koži. Predstavnica znamke BIOEFFECT za slovenski trg Nives Kafol je v izbranem okolju zelenega ječmena napovedala islandskega gosta, CEO podjetja Sif Cosmetics Dr. Bjorna Orvarja. Prihod novega izdelka je pozdravila tudi pevka in igralka Tanja Ribič, ki je svoji izkušnji z izdelki BIOEFFECT povedala, da so je spremenili življenje in povrnili vsakodnevno samozavest.

Med povabljenimi smo lahko opazili tudi Alenko Godec in Sašo Einsiedler, ki sta kot ostali gostje z zanimanjem prisluhnili predstavitvi 10-letnih raziskav in dosežkov na področju znanosti v lepoti.

Sicer so pod imenom  BIOEFFECT od leta 2009 združeni edinstveni proizvodi, ki kot prvi v kozmetični industriji vsebujejo celične aktivatorje, vzgojene v rastlinah. Celični aktivatorji so proteini, ki so nujno potrebni za biologijo človeške kože, saj služijo biološki vlogi povečanja aktivacije in obnove celic, kar se izkaže v pomlajenem in obnovljenem naravnem sijaju kože. Osnova linije BIOEFFECT je serum, ki kot ostali produkti iz linije – 30 dnevni tretma, hranilna dnevna krema in serum za telo, vsi vsebujejo EGF. To je rastni aktivator, ki stimulira obnovo kožnih celic, zaradi česar izgleda koža bolj zdrava in mlajša ter dokazano zmanjšuje pojavnost gub do 30%. Njegovo odkritje je bilo leta 1986 nagrajeno z Nobelovo nagrado za medicino, ORF genetics pa je prvo podjetje na svetu, ki je s pomočjo patentiranih postopkov začelo proizvajati rasni faktor v ječmenovih zrnih, in s tem zagotovili njihovo maksimalno učinkovitost in čistost.


Prihodnost nege kože je sedaj

Liniji izdelkov se je sedaj pridružil tudi BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT, kot intenzivni učvrstitveni serum proti staranju. Koži dovaja tri celične aktivatorje, ki se v visoki koncentraciji nahajajo v mladi koži ter tako prinaša prave, opazne rezultate. Kožo obnovi in jo vidno učvrsti ter jo naredi svetlečo in mladostno. Regenerira obrise obraza-učvrsti in napne kožo, ki povrne zdrav sijaj in opazno zmanjša drobe gube  - globina in širina gub se zmanjša do 34% v 30-ih dneh priporočljive uporabe.

Prihodnost lepe kože je torej svetla in darilo Sif Cosmetics vsaki ženski je nega, ki lepoto poudarja od zunaj in od znotraj – začenja pa se danes.

Več informacij na bioeffect.si


Galerija

Nives Kafol s Tanjo Ribič in dr. Bjornom Orvarjem Diana Anđelić

Tanja Ribič in Nives Kafol Diana Anđelić

Diana Anđelić

Peter Preskar

Peter Preskar dr. med. spec. oftalmolog

Luka Hren

Luka Hren diplomirani kineziolog in gibalni terapevt Diplomirani kineziolog, Fakulteta za šport, magistrski študij Kinezioterapija

Postavi vprašanje

Nevio Medved

Nevio Medved dr. med. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki