V Slovenijo prihaja film Matrica življenja

  • UR
  • sobota, 29. september 2012

Cankarjev dom, 10. oktober ob 19. uri

Vrhunski strokovnjaki z vsega sveta spregovorijo v njem o najbolj bistvenem: Biopolje je v nas in povsod okrog nas, imamo informacije in energijo, da se pozdravimo.

Premiera filma v Sloveniji  bo v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani v sredo, 10. oktobra, ob 19. uri!

Gostiteljica večera dr. Manca Košir, osrednji gost dr. Eric Pearl (ustanovitelj ponovne povezave, avtor knjige Ponovna povezava, nastopa tudi v filmu)

dr. Eric Pearl bo po projekciji podpisoval svoje knjige v predvežju Linhartove dvorane, na prodaj bodo tudi njegove knjige Ponovna povezava ter DVD-ji Matrica življenja, oboje po promocijski ceni.

PREDPRODAJA vstopnic za premiero s popustom do 9. oktobra (samo 7 € , na dan dogodka 15€) na blagajni Cankarjevega doma.

Zagotovite si svojo priložnost za doživetje edinstvenega dr. Erica Pearla! V dneh zatem je v Cankarjevem domu v Ljubljani še seminar Ponovne povezave.


O filmu Matrica življenja

Film Matrica življenja – Celosten vpogled v telo omogoča najsodobnejši, poglobljen, vendar jasen in celosten vpogled v telo, um in zdravje. Tradicionalna medicina in znanost o človeku ta čudež življenja, ki vre v nas in okoli nas, iztrgata iz vesolja. V resnici pa smo del čudovite celote, MATRICE ŽIVLJENJA, v kateri je zapisano vse potrebno za naše blagostanje.

V filmu spregovorijo dr. Eric Pearl, Lynn McTaggart, dr. Bruce Lipton, astronavt Edgar Mitchell ... In številni drugi znanstveniki, psihologi, bioenergetiki, zdravniki in zdravitelji ponovne povezave, raziskovalci človekovega biopolja, kvantne fizike, srčne koherence, nevrolingvističnega programiranja ter zdravljenja z informacijami.

Nekateri med njimi so s svojimi knjigami in raziskavami znani že tudi med slovenskimi zdravitelji! Strokovnjaki z oprijemljivimi primeri odstrejo tančice do čudovitega bistva človekovega ustroja: smo bitja, obdana z biopoljem, sposobna samoozdravitve, z neverjetno močjo misli in uma. Pred nami se zvrstijo osupljivi primeri ozdravitev otrok in odraslih, v resnici vse znanstveno razložljiva zdravljenja.

Res je, v kar verjamemo, in to lahko uresničimo. Človek zmore veliko več, kot si upa verjeti!

Krajšo različico filma bo z dodatnimi komentarji predstavila Anita Kejžar Škulj, vodnica za osebna iskanja, pooblaščena izvajalka ponovne povezave TM v sredo, 3. oktobra, ob 18. uri v Knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani.

Več informacij o filmu in seminarju Ponovne povezave na spletnem naslovu notranjamoc.com.