Nov izdelek iz linije kozmetike BIOEFFECT™

BIOEFFECT® 30 DAY TREATMENT za popolno nego kože proti staranju

Na slovenskem tržišču pozdravljamo nov izdelek iz linije kozmetike BIOEFFECT™ za vrhunsko nego zrele kože. BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT, predstavlja popolno nego kože proti staranju, ki je dobila navdih v znanosti, nagrajeni z Nobelovo nagrado in uporablja revolucionarno biotehnologijo ter temelji na zakonitostih narave.


10-letne raziskave pionirskega podjetja na področju biotehnologije na Islandiji

Sif Cosmetics je vodilno islandsko biotehnološko podjetje, ustanovljeno leta 2009 in pod imenom BIOEFFECT združuje edinstvene proizvode, ki kot prvi med kozmetičnimi proizvodi vsebujejo celične aktivatorje, vzgojene v rastlinah. Celični aktivatorji so proteini, ki so nujno potrebni za biologijo človeške kože, saj služijo biološki vlogi povečanja aktivacije in obnove celic, kar se izkaže v pomlajenem in obnovljenem naravnem sijaju kože. Osnova linije BIOEFFECT je serum, ki kot ostali produkti iz linije – 30 dnevni tretma, hranilna dnevna krema in serum za telo, vsi vsebujejo EGF. To je rastni aktivator, ki stimulira obnovo kožnih celic, zaradi česar izgleda koža bolj zdrava in mlajša ter dokazano zmanjšuje pojavnost gub do 30%. Njegovo odkritje je bilo leta 1986 nagrajeno z Nobelovo nagrado za medicino, ORF genetics pa je prvo podjetje na svetu, ki je s pomočjo patentiranih postopkov začelo proizvajati rasni faktor v ječmenovih zrnih, in s tem zagotovili njihovo maksimalno učinkovitost in čistost.

EGF BIOEFFECT je prvi in edini serum proti staranju na svetu, ki vsebuje EGF rastlinskega izvora, njegova vloga pa je spodbuditi celice, da se pričnejo same prenavljati in proizvajati večje količine kolagena in elastana. Serum vsebuje le 9 sestavin, je brez konzervansov, brez barvil ali vonjav.

Bleščeča koža in povrnjen sijaj

Mednarodno odobren BIOEFFECT EGF SERUM je znanstveno odkritje proti staranju kože, ki prinaša vidno, dramatično izboljšanje kože. BIOEFFECT EGF SERUM izkorišča preizkušeno moč EGF proti staranju in tako ponovno vzpostavi mladostni sijaj kože, zmanjša znake staranja in pomladi polt.

  • Vzpostavi naraven sijaj kože.
  • Zmanjša pojavne znake zaradi pretiranega.
  • sončenja, drobne gubice in gube.
  • Zmanjša suhe predele.
  • Izboljša in pomladi tonus in strukturo kože.
  • Znatno zmanjša pore.
  • Globoko navlaži in se zlahka vpije v kožo.

Prihodnost nege kože je sedaj

Liniji izdelkov se je sedaj pridružil tudi Bioeffect 30 DAY TREATMENT, kot intenzivni učvrstitveni serum proti staranju. Koži dovaja tri celične aktivatorje, ki se v visoki koncentraciji nahajajo v mladi koži ter tako prinaša prave, opazne rezultate. Kožo obnovi in jo vidno učvrsti ter jo naredi svetlečo in mladostno. Regenerira obrise obraza-učvrsti in napne kožo, ki povrne zdrav sijaj in opazno zmanjša drobe gube  - globina in širina gub se zmanjša do 34% v 30-ih dneh priporočljive uporabe.

Več informacij na bioeffect.si


Galerija