Zavarovalnica Triglav z Anino zvezdico pričarala 500 otroških nasmehov

  • UR
  • sreda, 29. avgust 2012

Zavarovalnica Triglav je v sodelovanju s humanitarno organizacijo Anina zvezdica pred začetkom šolskega leta podarila 500 šolskih torbic otrokom iz socialno šibkejših družin, zaposleni v Zavarovalnici Triglav pa so prispevali šolske potrebščine. Anina Zvezdica je poskrbela, da so šolske torbice in potrebščine prišle v prave roke.

Anina zvezdica je pozvala skupnost centrov za socialno delo, da sporočijo imena otrok iz socialno ogroženih družin na svojih območjih. Odzvalo se je 41 centrov iz celotne Slovenije. 500 otrokom je tako Zavarovalnica Triglav podarila šolske torbice.

Zavarovalnica Triglav je že v preteklosti kot eno izmed vrednot prepoznala tudi družbeno odgovornost, zato jo skuša vplesti tudi v vse svoje aktivnosti. "Vsak posameznik bi moral več narediti za boljše sobivanje nas vseh. Zato skušamo v družbeno odgovorna dejanja pritegniti tudi svoje zaposlene. Tokrat smo prispevali šolske potrebščine," je ob oddaji svojega prispevka šolskih potrebščin za v šolske torbice, ki jih je donirala Zavarovalnica Triglav, dejal predsednik uprave Zavarovalnice Triglav Matjaž Rakovec.

''Zelo sem vesela, da sta Zavarovalnica Triglav in Anina zvezdica tako odlično izpeljali akcijo, kjer smo skupaj 500 otrokom iz cele Slovenije z donacijo šolskih torbic ter potrebščin resnično polepšali začetek šolskega leta. Upam, da bo takih akcij v prihodnje še mnogo več ter da smo se počasi začeli zavedati, da skupaj lahko dosežemo marsikaj,'' je povedala Ana Lukner, Anina zvezdica. Šolske torbice in zbrane potrebščine je Anini zvezdici predal Iztok Šekoranja, direktor OE Ljubljana Zavarovalnice Triglav.

Mirjam Toporiš Božnik

mag. Mirjam Toporiš Božnik certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Postavi vprašanje

Nastja Lazar

Nastja Lazar dr. med. spec. dermatovenerologije

Vsi Viva strokovnjaki