Izšla Milfa, knjiga z žgečkljivo vsebino

  • UR
  • ponedeljek, 21. maj 2012

Emma Bon, Založba Miš, april 2012

Poleti nosimo lahna oblačila, jemo lahko hrano in beremo lahkotne knjige. Če so nekoliko začinjene, toliko bolje. Veseli nas, da je založba Miš tokrat stopila iz svojih, sicer resnih, leposlovnih okvirov in nam za vroče dni ponudila žgečkljivo Milfo. Sicer že nekoliko izpeto temo o ženski, ki jo ob prehodu v srednja leta daje resna kriza, nam ponuja v dnevniško zapisani kombinaciji ljubezni in humorja, iskanja in hrepenenja, pomislekov in spoznanj.

Glavna junakinja knjige je 39-letna Asja, ki v zadnjem letu pred prelomnim štiridesetim naredi prelomnico tudi v svojem življenju. Vse bolj namreč spoznava, da s svojim starajočim se, dolgočasnim in zanemarjenim soprogom ni srečna, njena dognanja pa dokončno potrdi mlad ljubimec, ki je hkrati njen poslovni partner. Zapleteta se v burno afero, v kateri ne manjka ognjevitega seksa, življenjskih razmislekov in odločitev, ki posežejo v življenja vseh vpletenih.

Avtorica knjige je (vsaj za zdaj) neznanka, saj je Milfa napisana pod psevdonimom. Zanima nas, zakaj: ali Emmo Bon, ki naj bi bila sicer, kot pravijo na založbi, uspešna poslovna ženska, skrbi, da bi jo njeni moški kolegi v poslovnem svetu zaradi resnično žgečkljive vsebine začeli gledati drugače? Ali pa se ji preprosto ne da ukvarjati z vprašanjem, ali je "vse to res". Seveda je res. Vsi imamo radi seks, vsi sovražimo staranje in vsi si želimo sprememb. Le da je o tem včasih tako prekleto težko govoriti. Milfa tabu tem ne olepšuje, ampak reče bobu bob. Če ste pripravljeni na tak neposreden spopad z resnico, jo preberite. Mi smo jo na dušek.

Redna cena: 24,95 EUR
Več informacij na: zalozbamis.com/knjiga/milfa/
 

Mirjam Toporiš Božnik

mag. Mirjam Toporiš Božnik certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Postavi vprašanje

Nastja Lazar

Nastja Lazar dr. med. spec. dermatovenerologije

Vsi Viva strokovnjaki