Glasujte za Mojega zdravnika 2012!

  • Viva
  • torek, 06. marec 2012

Že šestnajstič izbiramo najbolj cenjenega zdravnika

Že 16. leto zapored poteka akcija Moj zdravnik , ki opozarja na predanost zdravnikov v njihovem delu in vsakdanjih stikih z bolniki. Akcija, ki jo organizira revija Viva, poudarja svetle primere iz prakse in dobre plati zdravniškega poklica. Akcija traja do 16. marca, razglasitev zmagovalca pa bo v začetku aprila ob svetovnem dnevu zdravja.  

Vsakemu posamezniku ponuja priložnost, da izreče priznanje zdravnikom, ki svoje delo s srčnostjo, požrtvovalnostjo in trudom dvigujejo na raven življenjskega poslanstva.

Tako kot vsako leto glasujete za mojo družinsko zdravnico ali mojega družinskega zdravnika, mojo ginekologinjo ali mojega ginekologa ter mojo pediatrinjo ali mojega pediatra. Zdravnik/zdravnica, ki ki med vsemi prejme največ glasov, dobi laskavi naziv moj zdravnik/moja zdravnica 2012.

Že drugo leto zapored je častni pokrovitelj akcije predsednik države Danilo Türk , ki o akciji Moj zdravnik pravi, da veliko prispeva k ustvarjanju zdravstvene kulture, h krepitvi skrbi za lastno zdravje in za poglobljen odnos med državljani, pacienti na eni, ter zdravniki, medicino in zdravstvenim sistemom na drugi strani.

Akcija ima tudi letos dobrodelni namen. Ob glasovanju se tokrat zbirajo sredstva za dobrodelno organizacijo Rdeči križ Slovenije (RKS), ki s svojim delom pomaga reševati stiske ranljivih ljudi.

Glasovati je mogoče na več načinov: s kuponi v Vivi, prek spletne strani viva.si , s klici v posebne oddaje na radijskih postajah, s kuponi z letakov, razdeljenimi po Sloveniji ali objavljenimi v lokalnih časopisih, ter s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 13 44.

Tudi letošnjo akcijo podpirajo številne radijske postaje, tiskani ter spletni mediji in podjetja. Zlati pokrovitelj akcije je že vrsto let zavarovalnica Adriatic Slovenica.

Za Mojega zdravnika 2012 lahko glasujete TUKAJ.


Pogoji nagradne igre
Karin Sernec

asis. dr. Karin Sernec dr. med. psihiatrinja in psihoterapevtka

Postavi vprašanje

Liljana Mervic

doc. dr. Liljana Mervic dr. med. spec. dermatovenerologije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki