Zagotovite si brezplačen dostop do premium medijskih vsebin in zraven sodelujte v nagradni igri za trenutno največji hit pametni telefon HTC Sensation XL!

  • RN
  • nedelja, 15. januar 2012

Viva ti v sodelovanju z Računalniškimi novicami nudi možnost predčasne registracije v sistem PIANO - enoten sistem za dostop do premium medijskih vsebin vseh vključenih slovenskih spletnih medijev, ki ga lahko uporabljaš tri tedne, v obdobju od 30. januarja do 20. februarja letos, popolnoma brezplačno!

Na spletnem portalu Računalniške novice se lahko že danes registriraš v sistem PIANO in si zagotoviš brezplačen dostop do vseh premium vsebin naslednjih slovenskih medijev: Delo, Dnevnik, Slovenske novice, Primorske novice, Dolenjski list, Gorenjski glas, Pozareport.si, Racunalniske novice, Ekipa, 7dni, Podstrešje in AutoBild.

Kot uporabnik sistema PIANO pa boš v prihodnje lahko z eno samo prijavo na najbolj enostaven način, dobil odprt dostop do izvirnih novic in najkvalitetnejših vsebin izbranih slovenskih spletnih medijev.

S prijavo za prezplačni dostop lahko sodeluješ tudi v nagradni igri za trenutno največji hit pametni telefon HTC Sensation XL!

Preizkusi PIANO brezplačno! Klikni tukaj.