Zagotovite si brezplačen dostop do premium medijskih vsebin in zraven sodelujte v nagradni igri za trenutno največji hit pametni telefon HTC Sensation XL!

  • RN
  • nedelja, 15. januar 2012

Viva ti v sodelovanju z Računalniškimi novicami nudi možnost predčasne registracije v sistem PIANO - enoten sistem za dostop do premium medijskih vsebin vseh vključenih slovenskih spletnih medijev, ki ga lahko uporabljaš tri tedne, v obdobju od 30. januarja do 20. februarja letos, popolnoma brezplačno!

Na spletnem portalu Računalniške novice se lahko že danes registriraš v sistem PIANO in si zagotoviš brezplačen dostop do vseh premium vsebin naslednjih slovenskih medijev: Delo, Dnevnik, Slovenske novice, Primorske novice, Dolenjski list, Gorenjski glas, Pozareport.si, Racunalniske novice, Ekipa, 7dni, Podstrešje in AutoBild.

Kot uporabnik sistema PIANO pa boš v prihodnje lahko z eno samo prijavo na najbolj enostaven način, dobil odprt dostop do izvirnih novic in najkvalitetnejših vsebin izbranih slovenskih spletnih medijev.

S prijavo za prezplačni dostop lahko sodeluješ tudi v nagradni igri za trenutno največji hit pametni telefon HTC Sensation XL!

Preizkusi PIANO brezplačno! Klikni tukaj.
Karin Sernec

asis. dr. Karin Sernec dr. med. psihiatrinja in psihoterapevtka

Postavi vprašanje

Tina Fabjan

Tina Fabjan dr. dentalne medicine

Luka Hren

Luka Hren diplomirani kineziolog in gibalni terapevt Diplomirani kineziolog, Fakulteta za šport, magistrski študij Kinezioterapija

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki