Adriatic Slovenica: 20 let poslovne enote Kranj in donacija društvu Sonček

  • UR
  • sreda, 21. december 2011

Letos je minilo 20 let od ustanovitve poslovne enote Adriatica Slovenice v Kranju. Zato je zavarovalnica v začetku decembra novinarjem predstavila razvoj poslovne enote in poslovanje v lanskem letu. Ob tej priložnosti pa so Društvu Sonček – območni enoti Kranj tudi poklonili donacijo v višini 2.500 evrov.

Direktor poslovne enote Franci Strniša je poudaril, da je bilo teh 20 let v znamenju nenehne rasti - tako pri številu zavarovancev, zaposlenih, kakor širitvi prodajnih mest v regiji. Kljub zaostrenim gospodarskim razmeram dobro poslovanje omogoča kranjski enoti celo zaposlovanje novih sodelavcev, kar je zagotovo pomembno za razvoj regije, zelo dobro pa sodelujejo tudi z okoljem. Poslovna enota Adriatica Slovenice Kranj tako podpira številne projekte na področju športa, zdravstva, izobraževanja na Gorenjskem in nudi pomoč socialno šibkejšim.

Tudi ob 20-letnici enote so predsednik uprave Adriatica Slovenice Gabrijel Škof, direktor enote Franci Strniša in izvršna direktorica področja trženja Karmen Škoda Piško predali predsednici Društva Sonček – območne enote Kranj Mojci Velkavrh Žižek donacijo v višini 2.500 evrov. Denar bodo v društvu namenili za nakup pripomočka "BISKI", ki gibalno ovirani osebi ob pomoči spremljevalca omogoča izkušnjo smučanja.

Karin Sernec

asis. dr. Karin Sernec dr. med. psihiatrinja in psihoterapevtka

Postavi vprašanje

Zarja Đotišini

Zarja Đotišini indijska astrologija

Roman Paškulin

dr. Roman Paškulin dr. med. terapevt medicinske hipnoze


Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki