Decembrska številka Vive s 3 zunanjimi prilogami za samo 2,5 €!

  • Viva
  • nedelja, 04. december 2011

Ne spreglejte decembrske številke revije Viva, saj boste v njej našli veliko zanimivih, aktualnih in uporabnih prispevkov o zdravem načinu življenja, dodali pa smo ji kar 3 posebne zunanje priloge.

Med najbolj aktualnimi rubrikami je zagotovo intervju Darje Zgonc, ki se je z dr. Borutom Štrukljem pogovarjala o tem, kako lahko izkoristimo svoj genetski potencial.

Bralci in bralke še vedno lahko sodelujejo v akciji Viva preventiva, v kateri poklanjamo več kot 600 preventivnih zdravniških in zobozdravstvenih pregledov.

Vivina novinarska ekipa je spremljala operacijo na odprtem srcu, s katero je slovenski zdravniški tim rešil življenje triletni deklici – vse to v Vivini fotoreportaži meseca.

Viva je tudi tokrat polna zanimivih zdravstvenih nasvetov: ste vedeli, da je tudi plešavost lahko zgodba s srečnim koncem? In, ali veste, zakaj žensko srce potrebuje pozornost?

Za vse skupaj samo 2,5 € pa v decembrski Vivi dobite tudi 3 posebne zunanje priloge. V prvi zunanji prilogi Skrb zase celostno informiramo o raku jajčnikov – od diagnoze do novosti v zdravljenju. V drugi prilogi z naslovom V jeseni življenja opozarjamo na bolezni starejših in svetujemo, kako živeti vitalno tudi v zrelih letih.
Seveda pa smo tokratno številko tudi praznično obarvali – z zdravimi, uporabnimi ter srčnimi nasveti znanih Slovencev za decembrsko obdarovanje v Vivi ter s katalogom idej za darila Viva priporoča.

Decembrska številka Vive – od petka, 2. decembra, že na vseh kioskih!

Se želite naročiti na revijo Viva? V decembru prvim 5 novim naročnikom, ki se na Vivo naročijo za najmanj eno leto, poklanjamo posebno

darilo: knjigo 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine!

Naročite se lahko TUKAJ

Katalog Viva priporoča – sebi in najbližjim izpolnite božično-novoletne želje

V katalogu daril za praznično obdarovanje, ki je izšel z decembrsko številko Vive, boste našli izbor izdelkov in storitev, s katerimi lahko razvajate in pocrkljate sebe ter svoje najbližje. Izbirate lahko med najrazličnejšimi kvalitetnimi izdelki za dobro počutje, zdravje, lepoto, nego, razvajanje, prosti čas, dom in kuhinjo. Izdelke iz kataloga lahko naročite po ugodni, akcijski ceni ali pa jih dobite s posebnim darilom. Iz udobja domačega naslonjača izberite izdelek, pokličite in naročite ter razveselite sebe in svoje najdražje!
Katalog Viva priporoča dobite v decembrski številki Vive, ki stane samo 2,5 €! Od petka, 2. decembra, že na vseh kioskih!


Vivina priloga Skrb zase – Rak jajčnikov

V decembrski številki Vive, ki je izšla 2. decembra, ne spreglejte posebne priloge, v kateri boste dobili celostne informacije o raku jajčnikov – od diagnoze do novosti v zdravljenju.  Na enem mestu boste izvedeli, na katere simptome je potrebno biti pozoren, kateri so dejavniki tveganja za to bolezen, kako lahko storimo za preventivo, kako se bolezen diagnosticira in kakšne možnosti zdravljenja so na voljo – od kirurškega in sistemskega zdravljenja do obsevanja. Več pa lahko izveste tudi o tem, koliko in kateri geni lahko vplivajo na nastanek tega raka. Priloga je pripravljena z vrhunskimi slovenskimi strokovnjaki s področja epidemiologije, diagnostike in zdravljenja raka jajčnikov.
Prilogo o raku jajčnikov dobite v decembrski številki Vive, ki stane samo 2,5 €! Od petka, 2. decembra, že na vseh kioskih!


Posebna decembrska priloga Vive: V jeseni življenja

V posebni zunanji prilogi decembrske Vive na 32 straneh z naslovom V jeseni življenja informiramo o najpogostejših boleznih, ki nas lahko doletijo v starosti in njihovem zdravljenju, ter svetujemo, kaj lahko storimo za vitalno in čim bolj zdravo obdobje tega življenja. V prilogi si lahko preberete najnovejša spoznanja o demenci, osteoporozi, čezmerno dejavnem sečnem mehurju, erektilni disfunkciji, benigno povečani prostati, raku prostate, pnevmokoknih okužbah, krčnih žilah, glavkomu, depresiji ter njihovem zdravljenju ter  številne nasvete, kako si sami lahko pomagate pri lajšanju težav s krvnim tlakom, holesterolom, prebavo in z revmatičnimi boleznimi. Ne spreglejte pa tudi zanimivosti in nasvetov, kako živeti vitalno tudi v starosti in kaj za dolgoživost svetuje ajurveda. Zbrali pa smo tudi nasvete o tem, kam se lahko obrnemo po pomoč.

Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Mirjam Toporiš Božnik

mag. Mirjam Toporiš Božnik certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki