Vabljeni na dobrodelni koncert Gospel d.d.

  • UR
  • ponedeljek, 14. november 2011

17. november ob 19. uri v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča

Z nasiljem se srečuje veliko otrok v Sloveniji. Če lahko pomagamo vsaj kateremu izmed njih k boljšemu življenju in spoznanju, kaj pomeni sreča, je to izjemno lepo. V društvu Beli obroč Slovenija se trudimo celo leto, saj je žrtev – otrok kaznivih dejanj iz dneva v dan več.

Letos že tradicionalno Študentfuter in Beli obroč Slovenije organizirata novembrski koncert, ki bo obiskovalcem ogrel srce, otrokom pa s prodajo vstopnic omogočil vključitev v terapevtske programe Mladinskega klimatskega zdravilišča Rakitna. Ne bi mogli verjeti, kako veseli in nasmejani, so bili tisti, ki smo jim z vašo pomočjo obiskovalcec koncerta omogočili tovrstne užitke na Rakitni.

Z nakupom vstopnice in ogledom koncerta, 17. novembra, ob 19. uri v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča, boste polepšali večer, teden, mesec ali leto sebi, nam in otrokom. Zabavno bo s črnsko duhovno in popularno glasbo. Upamo, da se udeležite Gospela d.d. 2011 (d.d.=dobro dene). Nastopili bodo: Alenka Godec, Maja Keuc, Martina Šraj, Nuška Drašček, A-Kamela, 4Given, Mladinski zbor Pala, Katarina Bordner, Vocabella, Gregor Čušin, Gospel zbor Bee Geesus.
 
Pomagate lahko tudi z sms sporočilom OTROSTVO poslanim na 1919. Hvala!

Galerija

Alenka Godec Grega Žunič

Mojca Cepuš

Mojca Cepuš svetovanje o prehrani Svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka.

Vesna Plevnik Vodušek

Vesna Plevnik Vodušek dr. med. spec. pediatrije

Vsi Viva strokovnjaki