Vabljeni na dobrodelni koncert Gospel d.d.

  • UR
  • ponedeljek, 14. november 2011

17. november ob 19. uri v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča

Z nasiljem se srečuje veliko otrok v Sloveniji. Če lahko pomagamo vsaj kateremu izmed njih k boljšemu življenju in spoznanju, kaj pomeni sreča, je to izjemno lepo. V društvu Beli obroč Slovenija se trudimo celo leto, saj je žrtev – otrok kaznivih dejanj iz dneva v dan več.

Letos že tradicionalno Študentfuter in Beli obroč Slovenije organizirata novembrski koncert, ki bo obiskovalcem ogrel srce, otrokom pa s prodajo vstopnic omogočil vključitev v terapevtske programe Mladinskega klimatskega zdravilišča Rakitna. Ne bi mogli verjeti, kako veseli in nasmejani, so bili tisti, ki smo jim z vašo pomočjo obiskovalcec koncerta omogočili tovrstne užitke na Rakitni.

Z nakupom vstopnice in ogledom koncerta, 17. novembra, ob 19. uri v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča, boste polepšali večer, teden, mesec ali leto sebi, nam in otrokom. Zabavno bo s črnsko duhovno in popularno glasbo. Upamo, da se udeležite Gospela d.d. 2011 (d.d.=dobro dene). Nastopili bodo: Alenka Godec, Maja Keuc, Martina Šraj, Nuška Drašček, A-Kamela, 4Given, Mladinski zbor Pala, Katarina Bordner, Vocabella, Gregor Čušin, Gospel zbor Bee Geesus.
 
Pomagate lahko tudi z sms sporočilom OTROSTVO poslanim na 1919. Hvala!

Galerija

Alenka Godec Grega Žunič

Svetlana Novak

Svetlana Novak diplomirana medicinska sestra

Postavi vprašanje

Lea Lukšič

Dr. Lea Lukšič prehranska terapevtka, nutricionistka, raziskovalka

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki