NIVEA Podajte nam roko!

  • UR
  • sreda, 02. november 2011

Tradicionalni vseslovenski projekt za pomoč otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe bo letos potekal med 3. in 20. novembrom.

Jutri se začne že tradicionalni vseslovenski projekt NIVEA Podajte nam roko!, s katerim podjetje Beiersdorf d.o.o. z blagovno znamko NIVEA v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že šesto leto zapored pomaga otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših okolij na poti do izobrazbe. V okviru akcije zbirajo odtise dlani in za vsako podano roko podjetje Beiersdorf prispeva 0,5 eura v Učni sklad NIVEA. Sredstva v Učnem skladu NIVEA so v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejšega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele države, omogočajo pa mesečno štipendijo za nadaljevanje njihovega šolanja. Zbiranje dlani poteka od 3. do 20. novembra 2011.

Za uspešno akcijo tudi letos potrebujejo vašo pomoč. Zbiranje dlani bo potekalo prek spletne strani NIVEA.si/roke ter v sodelovanju z vrtci in šolami. V okviru akcije zbiranja sredstev bodo potekali dobrodelni dogodki, na katerih bodo v sodelovanju z ambasadorji projekta zbirali roke obiskovalcev na različnih lokacijah po Ljubljani.

Roke lahko tudi narišete na listu papirja, kosu blaga ali jih kako drugače ustvarite in pošljete na naslov:
Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1001 Ljubljana, s pripisom "Roke".

Letošnja tema je šola in knjiga, zato bodo še posebej veseli rokic, povezanih s to tematiko. Lahko jih ustvarite kot timsko delo ali delo posameznikov. Veseli bodo vsake rokice, zato vabljeni k sodelovanju.


Lea Lukšič

Dr. Lea Lukšič prehranska terapevtka, nutricionistka, raziskovalka

Postavi vprašanje

Svetlana Novak

Svetlana Novak diplomirana medicinska sestra

Postavi vprašanje

Marijana Jazbec

mag. Marijana Jazbec poklicna grafologinja analiza pisave

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki