Grem z vlakom – 50 % cenejše vozovnice in drugi dodatni popusti!

  • UR
  • petek, 28. oktober 2011

Poti vlakov vodijo do številnih krajev, kjer lahko preživimo nepozaben dan in pri tem ne zapravimo veliko. Krasni izlet z vlakom po Sloveniji boste doživeli, če se boste zapeljali do Blejskega in Bohinjskega jezera, odkrivali lepote Bohinjske proge, Prekmurja, slovenske obale, Celja in celjskih grofov, Postojnske jame ipd.

Z vozovnico do popustov v termah!

V dneh, ki so pred nami, so še posebej zanimive poti, ki pripeljejo do term Laško, Olime, Ptuj, Maribor ali Moravcev. Vsako soboto pelje posebni zdraviliški vlak do Term Laško in Term Olimia. Obe zdravilišči sta v neposredni bližini železniške postaje. Z vozovnico za vlak pa ste opravičeni do dodatnih ugodnosti v termah, med drugim tudi od 20 do 50 % popusta pri kopanju.

Konec tedna 30 % ceneje, s karticami ugodnosti še ceneje!

Z vlakom se splača potovati po Sloveniji konec tedna ali za praznike, ko so cene vozovnic nižje za 30 %. S karticami ugodnosti, ki jih dobite na blagajnah železniških postaj, in veljajo leto dni za vse vlake Slovenskih železnic, bo vaše potovanje skozi leto še posebej ugodno.

Nizkocenovne ponudbe: po Evropi že za 15 evrov

Potovanja z vlakom po Evropi so lahko zelo ugodna, pri tem pa si je potrebno pravočasno rezervirati vozovnice, lahko tudi že 2 meseca pred potovanjem, sploh, če želite potovati po nizkocenovnih ponudbah. Število teh vozovnic je namreč omejeno.

Prekrižarite Evropo – najugodneje z InterRail vozovnico

Za tiste, ki bi želeli posamezno ali več evropskih držav prekrižariti z vlakom, je najugodnejša izbira vozovnice InterRail Senior Global Pass. S to vozovnico boste prihranili tudi pri nočitvah v hotelih, povezavah z ladjami, trajekti in avtobusi in tudi ceneje obiskali nekatere muzeje. InterRail je skupna ponudba evropskih železnic in velja za potovanje v 30 državah. Izbirate lahko med ponudbo: 5 potovalnih dni v 10-tih dneh ali 10 potovalnih dni v 22-tih dneh. Lahko pa potujete tud neprekinjeno 15, 22 dni ali cel mesec. 

Če vas potuje več, je dobra izbira vozovnica City Star!

Vozovnica City Star je namenjena za potovanje iz Slovenije v Nemčijo, Avstrijo, Češko, Slovaško, Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino in Makedonijo. Prvi potnik plača polno ceno, vsak dodatni potnik pa potuje s 50-odstotnim popustom, otroci s 75-odstotnim popustom ali celo brezplačno.

Vse informacije o potovanjih z vlakom dobite na prodajnih mestih Slovenskih železnic, tel. št. 01 29 13 332, e-pošti potnik.info@slo-zeleznice.si ali na spletni strani slo-zeleznice.si

Galerija
Marjan Berginc

Marjan Berginc dr. med. spec. splošne medicine

Pavle Košorok

prof. dr. Pavle Košorok dr. med. spec. kolorektalne medicine

Postavi vprašanje

Lara Pezdir Podbregar

Lara Pezdir Podbregar mag.farm. P3 Professional licenciran svetovalec

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki