Kakšno je vaše srce? Zdravo? Testirajte ga!

Ob svetovnem dnevu srca vas v Termah Šmarješke Toplice vabijo, da testirate svoje srce. Obiščete lahko zdravnika, specialista kardiologa, ki vam pove, v kakšni kondiciji ste, kako močno srce imate, ali so vaše žile zdrave ali polne maščob, kakšna sta vaš krvni tlak in utrip! Na podlagi pregleda in določenih testiranj dobite napotke, kako živeti, da boste živeli dlje in bolje!

Posebna cena 2-dnevnega programa, ki vključuje kardiološki pregled, antropometrične meritve, obremenitveno testiranje, oceno ogroženosti, 2x polpenzion v Hotelu Šmarjeta**** je samo 155 eur (redna cena 276 eur).

Informacije: 07/ 38 43 400, terme-smarjeske.si

Svetovni dan srca je namenjen ozaveščanju ljudi, da so srčno-žilne bolezni in možganska kap najpogostejši vzrok smrti, saj umre zaradi njih po vsem svetu vsako leto več kot 17 milijonov ljudi (polovica med 15. in 69. letom starosti). Z obvladovanjem glavnih dejavnikov tveganja, kot so kajenje, nezdrava prehrana in telesna nedejavnost, preprečili najmanj 80 % prezgodnjih smrti zaradi srčno-žilnih bolezni in možganske kapi.

Nastja Lazar

Nastja Lazar dr. med. spec. dermatovenerologije

Zarja Đotišini

Zarja Đotišini indijska astrologija

Bogdan Ambrožič

dr. Bogdan Ambrožič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki