Vabljeni na prvi Sayonira vikend na Rogli, vikend za novo življenjsko energijo in moč

  • UR
  • sreda, 24. avgust 2011

23.–25. september 2011

Sprostite svoje telo in duha - poiščite svoj pravi jaz! Privoščite si tridnevni umik od vsakdanjega stresa v čudovitem ambientu Rogle in si dovolite postati gospodar svojega življenja! Odslovite svoje bolezni in slabo počutje, v življenje pa privabite ljubezen, srečo in bogastvo!

Cena vikend paketa: 195 EUR (celoten program s predavanji, delavnicami, vadbami, meditacijo in terapijo z gongi, 2 polna penziona v Hotelu Rogla***, savna, uporaba bazena; doplačilo za enoposteljno sobo 24 EUR).

Opis programa

Vzemi življenje v svoje roke
Z bioterapevtom Marjanom Graufom bomo na treh delavnicah spoznali, kako živeti, da bi se nam dogajale stvari, ki si jih želimo. Naučili se bomo, kako torej postati gospodarji svojega življenja. Kako naj iz svojega življenja odslovimo bolezni in slabo počutje, v življenje pa privabimo ljubezen, srečo in bogastvo?

Zdravi in vitalni za vse življenje
Manuela Pendl Žalek, promotorka zdravja ter inštruktorica skupinske in individualne vadbe, avtorica knjige Aktivno življenje – zdravo življenje ter otroške slikanice Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček. nam bo na dveh delavnicah izdala nekaj skrivnosti in napotkov, kako se prehranjevati, kako se gibati in kako na splošno skrbeti bolje za svoje zdravje in vitalnost, za boljše počutje in zdravo telesno težo.

Joga
V soboto in nedeljo bomo lahko v praksi preizkusili blagodejne učinke jutranje joge. Inštruktorica joge Blaženka Bartolič nas bo vodila skozi sklop vaj za pozdrav soncu in drugimi, ki pripomorejo k boljšemu začetku dneva.

Vaje za življenjsko energijo in moč
Blaženka Bartolič in Manuela Pendl Žalek nas bosta skupaj vodili skozi različne vaje, s katerimi si naberemo več energije in moči ter oblikujemo lepo in čvrsto telo.

Sprostitvena večerna meditacija
V vsakdanjem stresu običajno posvečamo premalo pozornosti umiritvi svojih misli, zato bomo v soboto zvečer pred spanjem te umirili na večerni meditaciji pod vodstvom bioterapevta Marjana Graufa.

Kopel z gongi in tibetanskimi posodami
Marjan Zelenik in Lučka Ungar nas bosta popeljala v skrivnostni svet gongov in tibetanskih posod. Med zvočno terapijo se telo in duh brez kakršnega koli napora popolnoma sprostita in uravnovesita, s tem pa se v telesu spodbuja samozdravljenje.

Sayonira bazar
Za vse, ki bi želeli svojo knjižnico obogatiti s knjigo za zdravo in aktivno življenje, vodnikom za boljše življenje ali DVD-jem z vadbo za oblikovanje telesa in CD-jem z glasbo za meditacijo …

Postanite gospodar svojega življenja!
Odslovite svoje bolezni in slabo počutje,
v življenje pa privabite ljubezen, srečo in bogastvo!

Prijave in informacije:
Manuela Pendl Žalek
Tel.: 070/730-166
e-mail: manuela.zalek@siol.net

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki