Vabljeni na Čarobni dan v Arboretumu Volčji potok

  • UR
  • ponedeljek, 01. avgust 2011

28. avgust od 10.00 - 18.00


Čarobni dan bo 28. avgusta v Arboretumu Volčji potok sredi prečudovite narave praznoval že svoj drugi rojstni dan! Bodite z nami tik pred začetkom šolskega leta, saj za vas pripravljamo nekaj izjemnih presenečenj!

Na glavnem odru bodo v pestrem čarobnem programu čez dan nastopile dive slovenske glasbene scene Bilbi, Nuša Derenda, Brigita Šuler, Alenka Gotar in Martina Šraj, spremljali pa bomo tudi »spopad« dveh odličnih harmonikarjev Mihe Debevca in Tomaža Rožanca. Imenitna predstava Čarovnica Hillary gre v opero v izvedbi ansambla SNG Maribor bo tokrat zagotovo navdušila vse ljubitelje gledališča, za vrhunec dneva pa bodo ob 16. uri s svojim glasbeno-plesnim spektaklom poskrbeli še Čuki in Ribič Pepe, ki so ta Čarobni dan izbrali za promocijo svoje nove plošče za otroke.   

V Arboretumu bo na zelenicah in skrivnih kotičkih neokrnjene narave še posebej dobro poskrbljeno za otroke, ki radi ustvarjajo, se zabavajo in športno udejstvujejo. V pravljičnih deželah bodo na več prizoriščih zanje pripravljene raznolike delavnice, kjer bodo lahko risali in barvali, kiparili, izdelovali lutke in druge predmete, se zabavali na napihljivih igralih, bolj živahni pa se bodo lahko celo vzpenjali po zahtevni plezalni steni.  

Čarobni dnevi se štirikrat na leto zvrstijo na najlepših kotičkih Slovenije in so v prvi vrsti namenjeni družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas, otroci pa lahko   spoznavajo etnološke posebnosti krajev, se srečujejo s pomenom okoljevarstva, razvijajo svojo kreativnost ter se zabavajo ob plesu, glasbi in športu. Tudi tokrat bo rdeča nit dogodka humanitarnost, saj bo organizator s pomočjo Zveze prijateljev mladine ter pokroviteljev in partnerjev 100 otrokom iz socialno šibkejšega okolja omogočil brezplačne obšolske dejavnosti skozi celo šolsko leto 2011/12.

Pridružite se nam v čarobnem Arboretumu in z nami na torti velikanki upihnite že dve svečki! Ne pozabite- ena vstopnica velja za vso družino! Prijave sprejemamo na carobnidan.si!   

Prisrčno vabljeni!   


 

Boštjan Kersnič

Boštjan Kersnič dr. med. spec. nefrolog

Mirjam Toporiš Božnik

mag. Mirjam Toporiš Božnik certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki