Utrujeni od diet, ki ne pomagajo?

(Foto: Shutterstock)

Rešitev je ZERODIET!

Kljub vsemu napredku namreč še vedno velja: shujšamo le, če v telo vnesemo manj kalorij, kot jih porabimo. Raziskave so pokazale, da lahko ušesna stimulacija pomembno spremeni apetit, kar pomeni željo po hrani in razmišljanje kako priti do nje.

ZERODIET s programiranim pritiskom zmanjša občutek lakote in apetit.  ZERODIET uporabljamo skupaj z zdravo in redno prehrano, zelo pomaga tudi gibanje. Že tri krat na dan po  pol ure nošenja magnetkov na uhlju, nam pomaga, da prenehamo misliti na hrano. Enostavno odlično!

Ker pojemo manj, zgubljamo telesno težo brez uporabe zdravil in brez posebnega truda. Ker ne vnašamo ničesar v telo, tudi ni stranskih učinkov ali kontraindikacij. ZERODIET lahko uporabljamo kadarkoli, tudi med delom. Raziskave so pokazale, da ušesna stimulacija vzpostavi mehanizme notranje kontrole z vzdrževanjem pravilnejšega načina prehranjevanja in zato se zmanjša tudi možnost ponovnega povečanja teže.

Ušesna stimulacija je namenjena osveščenim ljudem, ki ne želijo jemati zdravil ali dodatkov za hujšanje, pa tudi vsem, ki prehajajo v zrela leta, ko telo potrebuje manj hrane. Vemo, da se z leti naš metabolizem upočasni in bi morali tudi manj jesti. Tukaj pa nam lahko učinkovito pomaga prav ušesna stimulacija.

Pred letošnjim dopustom je najlepše darilo zase in za prijatelje ZERODIET. Medicinski pripomoček ZERODIET lahko dobite izbranih lekarnah in v vseh prodajalnah Sanolabor.

Pri hujšanju igra pomembno vlogo naša črevesna flora!

Če vam probiotik ustavi drisko, zmanjša napenjanje ali vpliva na odpravljanje zaprtja, potem zares ne potrebujete znanstvenega dokaznega gradiva, kako deluje, pravi  Sanja Lončar.  

Kljub poplavi probiotikov v Sloveniji, Yogermina  ohranja prvo mesto glede na koncentracijo probiotičnih kultur.  Yogermina  vsebuje 4 probiotične kulture v veliki koncentraciji, skupaj s prebiotiki in vitamini, ki so potrebni za njihovo rast. Ker ne vsebuje laktoze, glutena, kvasovk niti alergenov, jo lahko uživajo tudi ljudje, ki  imajo laktozno ali glutensko intoleranco. Je v obliki mini napitka z odličnim okusom, za zaužitje pa ne potrebujemo vode. Na voljo so tudi kapsule Yogermina. Neodvisni  test  Zveze potrošnikov Slovenije je potrdil ustreznost  kapsul Yogermina. Rezultati testa so objavljeni v reviji VIP  (VIP oktober 2009, stran 21-22).

Yogermino lahko uživamo zdravi, pa tudi med in po zdravljenju z antibiotiki, kadar imamo prebavne motnje, ob hujšanju, stresu, sončenju in seveda na potovanju!

Preberite si več: bio-medico.si
Zarja Đotišini

Zarja Đotišini indijska astrologija

Marjan Berginc

Marjan Berginc dr. med. spec. družinske medicine

Pavle Košorok

prof. dr. Pavle Košorok dr. med. spec. kolorektalne medicine

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki