Ona AS - novo zavarovanje za ženske

Mesečna premija od 2,6 evra dalje

O prihodnosti sebe in najbližjih je potrebno razmišljati takrat, ko smo zdravi. Z zavarovanjem Ona AS lahko že danes lahko poskrbite za finančno varnost in zavarovalno zaščito v primeru, da bi zboleli za katero izmed najpogostejših oblik ženskega raka. 

Denarno izplačilo v primeru diagnoze rak


Zavarovanje Ona AS vam zagotavlja takojšnje denarno izplačilo do višine 40.000 evrov ob postavljeni diagnozi za prvi pojav malignega tumorja na dojkah, materničnem vratu, materničnem telesu, nožnici, vulvi, jajčnikih in jajcevodu ter denarno izplačilo v primeru najhujšega, to je izgube življenja zaradi katerega koli raka.

Prav tako vam omogoča izplačilo bolnišnične dnevnice v višini 20 evrov za vsak dan, ki ga zaradi zdravljenja ženskega raka preživite v bolnišnici.

Denarno izplačilo lahko porabite za svoje potrebe, zelo prav pride za nadomeščanje izpada dohodka, ki običajno sledi dolgotrajnemu zdravljenu in bolniški odsotnosti.

Želite poskrbeti tudi za partnerja?

Za dostopno mesečno premijo ga lahko priključite k zavarovanju. Ob prvem pojavu malignega tumorja na prostati, modih, penisu ali prsih prejme denarno izplačilo, do 100 dni bolnišničnega nadomestila ter izplačilo upravičencu v primeru izgube življenja zaradi katerega koli raka.

Več informacij in sklenitev zavarovanja na adriatic-slovenica.si in 080 11 10.

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki