Kozmetika Afrodita predstavila 3 favorite proti celulitu

  • petek, 22. april 2011
Izdelki iz linije ANTI-CELLULITE.
Izdelki iz linije ANTI-CELLULITE.

Slovenska kozmetična hiša lepote Kozmetika Afrodita že 40 let uspešno premaguje celulit.  Letos bodo probleme celulita uspešno reševali kar s tremi favoriti, ki so jih predstavili na sedežu podjetja v Rogaški Slatini. Celulit je nedvomno ženski sovražnik številka ena, zato je bilo zanimanje za predstavitev linije ANTI-CELLULITE še toliko večje: udeležili so se je številni predstavniki slovenskih medijskih hiš, nosilke lepotnih nazivov ter posebne gostje.

S spektakularno plesno točko so plesalke Plesnega foruma Celje v koreografiji Gordane Stefanovič Erjavec predstavile ključne lastnosti anti-celulitnih izdelkov – hlajenje, gretje in aktivno delovanje. Atraktivno prepletanje ognja in ledu z zvočnimi elementi ter poslikanimi telesi je bilo prava paša za čutila.

Navzoči so s strokovno svetovalko Kozmetike Afrodita Mojco Hernaus odkrivali vse resnice o celulitu, med drugim pa spoznali tudi dejstvo, da celulit postaja vedno večji problem tudi moških.

Spoznali so 3 izjemne izdelke iz linije ANTI-CELLULITE, ki z merjenimi rezultati dokazano zmanjšujejo pojavnost celulita že po 3 tednih uporabe, povečajo razgradnjo maščobe v maščobnih celicah in pomagajo pri ohranjanju lepe postave.

CECROPIA POWER+ je nov, učinkovit izdelek z IZRAZITIM HLADILNIM UČINKOM na koži, GARCINIA STRONG deluje z MOČNIM GRELNIM UČINKOM, PITAYA ACTIVE pa z AKTIVNIM UČINKOM VITKOSTI. Vsi 3 izdelki poleg uspešnega premagovanja celulita na koži delujejo tudi izjemno negovalno – koža je po nanosu čvrsta, napeta in svilnato mehkega otipa. Delovanje vseh 3 anti-celulitnih izdelkov bo podvojila vsakodnevna redna uporaba AROMA MASAŽNIH HLAČNIH NOGAVIC proti celulitu, ki so na voljo v črni barvi in treh velikostih.

V sproščeni družbi z energično voditeljico Manjo Plešnar sta o celulitu spregovorili Miss Universe 2010 Marika Savšek in Miss Alpe-Adria Gea Erjavec, ki z izdelki Kozmetike Afrodita pridno vzdržujeta lepo postavo brez celulita. Izjemno učinkovitost ANTI-CELLULITE linije je pohvalil tudi posebni gost (slovenski) Don Corleone, ki je na dogodek »priletel naravnost iz Sicilije« in je potrdil, da Sicilijanke zahvaljujoč izdelkom Kozmetike Afrodita celulita zagotovo nimajo.

Prireditev so sklenili v dobrodelnem duhu. Direktorica Kozmetike Afrodita Danica Zorin Mijošek je posebni gostji gospe Vlasti Nussdorfer izročila donacijo za društvo Beli obroč in poudarila da vse prevečkrat pozabimo, da se prava lepota skriva v notranjosti človeka.
Galerija

Izdelki iz linije ANTI-CELLULITE.

Donacija predsednici društva Beli obroč, gospe Vlasti Nussdorfer je opozorila, da pozabljamo na družbeno odgovornost.

Vojko Kanič

prim. doc. dr. Vojko Kanič dr. med. spec. kardiologije, vaskularne in interne medicine

Postavi vprašanje

Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki