Z nakupom izdelkov lahko pomagate revnim in socialno izključenim otrokom

  • UR
  • ponedeljek, 18. april 2011
(Foto: Dreamstime)

Ljubezen za vse

Zavod LU – Ljubezen je univerzalna je zavod za promocijo strpnosti, povezanosti in socialne vključenosti. Na njihovi spletni strani loveisuniversal.si lahko z nakupom izdelkov, ki jih prispevajo tudi znani oblikovalci, pomagate predvsem otrokom, ki so revni ali kako drugače socialno izključeni.

Največji del izkupička porabijo za zagotavljanje čim boljšega izobraževanja, ki bo otrokom najlažje omogočilo boljše življenje. Če pa ste spretni, bodo zelo veseli podarjenih izdelkov, ki jih lahko prodajo, a tudi idej za motive, ki bi jih natisnili na majice.

Zavod LU – Ljubezen je univerzalna je zavod za promocijo strpnosti, povezanosti in socialne vključenosti. Na njihovi spletni strani loveisuniversal.si lahko z nakupom izdelkov, ki jih prispevajo tudi znani oblikovalci, pomagate predvsem otrokom, ki so revni ali kako drugače socialno izključeni. Največji del izkupička porabijo za zagotavljanje čim boljšega izobraževanja, ki bo otrokom najlažje omogočilo boljše življenje. Če pa ste spretni, bodo zelo veseli podarjenih izdelkov, ki jih lahko prodajo, a tudi idej za motive, ki bi jih natisnili na majice.

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Gorazd Kalan

mag. Gorazd Kalan dr. med. spec. pediatrije

Vsi Viva strokovnjaki